Stillingen:

Web Analytics Manager (Kbh)

Brænder du for at levere markedsførende Web Analyser og Tracking konfigurationer til nogle af verdens største brands? Resolution søger en Web Analytics Manager.

Stort ansvar og kundekontakt

Som Web Analytics Manager hos Resolution har du ansvaret for håndtering af Web Analytics-projekter for en portefølje af kunder. Det indebærer opsætning og optimering af tracking-systemer på tværs af annoncørernes digitale platforme, samt analyse og formidling af data. Til hverdag betyder det, at du skal arbejde med konfiguration af Tag Management systemer, Datalag, Web Analyse- og Marketing værktøjer. Alt sammen for at muliggøre databaserede beslutninger om kerneområder i annoncørens forretning.

Derudover vil du også deltage i udviklingen og gennemførelsen af nyskabende digitale analyser, som skaber helt nye indsigter om forbrugerne. Dit arbejde vil ske i tæt samarbejde med vores øvrige researchere og rådgivere, som hjælper med at drive forretningen digitalt.

Dit hovedfokus bliver:

 • Rådgivning omkring KPI’er
 • Udvikling af Measurement planer
 • Tag Management konfiguration
 • Opsætning af Analytics
 • Konfiguration af Analytics og Marketing integrationer
 • Analyse af data

En alsidig hverdag i et førende Web Analytics-team

Som Web Analytics Manager hos Resolution bliver du en del af en de største digitale afdelinger i verden. Du får et job, hvor ingen arbejdsdage ligner hinanden. Vores dedikerede fokus på at levere det absolut førende produkt i markedet sikrer, at du hele tiden flytter dig selv personligt og fagligt. Således er udviklingen af spidskompetencer inden for Web Analytics en meget vigtig del af hverdagen og et meget stort fokusområde for hele virksomheden. Resolution er, som en af få virksomheder i verden, Google Analytics Certified Partner, Google Tag Manager Certified Partner og Tealium Partner, hvilket giver os nogle unikke muligheder både internt og eksternt.

Du bliver en del af et højt fagligt miljø på Nordens stærkeste digitale team. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med dygtige og sjove kollegaer om at sikre, at vi fastholder og udvikler vores unikke kompetencer inden for Web Analytics. Samtidig vil du kunne trække på vores store internationale netværk af specialister. Vi tilbyder løn, der matcher dine kvalifikationer, sundhedsforsikring, frokostordning og adskillige sociale aktiviteter.

Som Web Analytics Manager bliver du både ansvarlig for dine egne kundeprojekter og vil skulle samarbejde med de øvrige Web Analytics Managers på tværs af opgaver og delprojekter.

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har følgende profil og kvalifikationer:

 • Stærk erfaring med opsætning og tolkning af data fra Google Analytics
 • Stærk erfaring med Google Tag Manager, alternativt andre Tag Management platforme
 • Erfaring med datavisualiseringsværktøjer
 • Stærk forståelse for JavaScript
 • Et godt kendskab til Excel
 • Er god til at skifte mellem selvstændigt arbejde og være en del af et hold

Du har siddet med Web Analytics i en årrække og er måske ”best in class” på området. Nu har du lyst til at vokse yderligere i en stor virksomhedsgruppe med stort forretningsfokus på netop dit specialistområde.

Virksomheden

Resolution er en del af Omnicom Media Group. Du bliver en del af en særdeles dynamisk og succesfuld virksomhed i en branche, som er i rivende udvikling. Omnicom Media Group er en del af et hastigt voksende internationalt netværk, der rådgiver virksomheder om blandt andet digitale forretningsstrategier, markedsføring, media, markedsanalyse og effektmålinger. I Danmark tæller vi over 200 af mediabranchens dygtigste medarbejdere, og du bliver en del af en entreprenant og meget fagligt drevet organisation med en udpræget vinderkultur og store ambitioner.

Kontakt

Er du interesseret, bedes du sende din ansøgning samt CV til rekrutteringsspecialist Andreas Theis fra Twins Consulting, som varetager rekrutteringsprocessen, på mail ath@twins.net. Har du spørgsmål til stillingen, kan du ligeledes ringe til rekrutteringskonsulent Andreas Theis på 30 17 99 93.

Print

 • Andreas Theis, Twins

  Kontakt:

  Andreas Theis

  Rekrutteringsspecialist, Recruitment

  Mail: ath@twins.net
  Mobil: 30 17 99 93

 • Menu