Stillingen:

Vil du gøre en forskel hos af en af Danmarks mest succésfulde it-virksomheder?

Er du en dygtig Developer og vil du være med, hvor det sker lige nu? Søger du en virksomhed med extrem høj faglighed, super dygtige kolleger du kan sparre med, mulighed for at specialisere dig indenfor forskellige områder, samt mulighed for at arbejde med udfordrende projekter? Så er det DIG vi søger til vores kunde i Storkøbenhavn. Twins Consulting søger Developers til Application Management hos en af vores mest succésfulde kunder, der netop nu oplever en voldsom vækst.

 • Vil du være med til at sikre, at it-løsningerne bliver endnu stærkere?
 • Har du lyst til at udvikle dine evner i Application Management og i et af Danmarks dygtigste softwaremiljøer?
 • Vil du fortsætte din karriere hos et af Danmarks dygtigste it-konsulenthuse, hvor du får fantastiske udviklingsmuligheder og arbejder på nogle af de mest betydningsfulde it-projekter i Danmark?
 • Kan du se dig selv blandt exceptionelle og gode kolleger?

DU kan gøre en forskel

Høj faglighed er en key faktor i Application Management, som består af mere end 150 dygtige medarbejdere. De står for opgradering, videreudvikling og drift af vores kunders eksisterende løsninger og derfor betyder det meget at kundens egne folk er de dygtigste i markedet.

Som developer bliver du en del af en enestående gruppe af engageret og veluddannede it-professionelle, der arbejder dedikeret med hands-on kodning og alle faser af udviklingsprocessen. Kunderne kommer fra forskellige brancher og du vil arbejde med en variation af løsninger, som er bygget på forskellige webbaserede teknologier som Java og .NET.

Vi har fokus på DIN udvikling 

Der tages et seriøst ansvar for din fremtidige faglige og personlige udvikling i tæt samarbejde med dig. Du tilbydes en karriere, hvor du kan gøre en forskel og fx arbejde med digitaliseringen af den danske offentlige sektor eller hjælpe private organisationer med at effektivisere deres forretning.

Det er vigtigt, at du lykkes og du får derfor tilbudt en mentor fra start, der følger dig igennem din karriere. Derudover vil du løbende deltage på interne uddannelsesprogrammer, hvor du bliver uddannet i teknologier og metoder. Derudover kan du tage relevante certificeringer og tage del i tekniske communities. På sigt kan du blive lead developer, team manager eller noget helt tredje.

Det skal være sjovt at gå på arbejde og vi vægter det sociale meget højt. Derfor kan du udfordre dine kolleger i sportsklubber eller fejre jeres løsninger til projektarrangementer og sammen få oplevelser ud over det sædvanlige.

Hvem er DU?

 • Du har et par års erfaring som developer, er ambitiøs og har lyst til at blive udfordret på et fagligt højt niveau
 • Du er stærk i Java og .NET
 • Du har en baggrund som enten it-diplomingeniør, bachelor i software eller lignende
 • Du er kreativ, hurtig til at lære nye programmeringssprog, og du er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale
 • Du er klar til at ”walk the xtra mile”, er en teamplayer og forstår værdien af at levere kvalitet på højt niveau

Vi tilbyder DIG

 • Et job i et af Danmarks dygtigste konsulenthuse, hvor du vil arbejde med det hotteste indenfor fremtidig teknologi og digitalisering
 • En kultur med høj agilitet, et lavt hierarki, hurtige beslutningsgange og ikke mindst et unikt sammenhold på tværs af virksomheden
 • Din chance for at levere geniale forretningskritiske løsninger til kunder og dermed være med til at gøre en stor forskel for deres forretning

Vi glæder os til at høre fra DIG

Du søger stillingen ved at sende dit CV til rekruttering@twins.net mærket ”Developer”. Alle ansøgninger behandles fortroligt. Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment Specialist Camilla Nøhr på + 45 20978755 / cn@twins.net.

Print

 • Camilla Nøhr, Twins

  Kontakt:

  Camilla Nøhr

  Senior rekrutteringspecialist

  Mail: cn@twins.net
  Mobil: 20 97 87 55

 • Menu