Stillingen:

Udbudskonsulent til Indkøb & Jura ved Rødovre Kommune

Rødovre Kommune søger en erfaren Udbudskonsulent, der kan medvirke til Kommunens målrettede strategiske fokus på indkøb af varer og tjenesteydelser, herunder realiseringen af det økonomiske potentiale.

Om jobbet

Som den primære del af jobbet forventes du at arbejde med:

 • planlægning og gennemførelse af EU-udbud, i henhold til Rødovre Kommunes udbudsplaner
 • tilbudsindhentning og indgåelse af samarbejdsaftaler
 • kvalificering af fakturadata og indkøbsprocesser, herunder arbejde i indkøbsanalyseværktøj og e-handelssystem
 • optimering af organisationens leverandør- og vareloyalitet i forhold til indgåede aftaler
 • kontraktstyring og kontraktopfølgning i forhold til brugere og leverandører
 • øvrige opgaver i forhold til Indkøb & Juras samlede opgaveportefølje.

Planlægning, gennemførelse og implementering af de løbende udbudsopgaver sker i tæt dialog med kommunens ledere, fagpersoner og decentrale disponenter. Rødovre Kommune anvender bl.a. SKI’s forpligtende og frivillige aftaler og indgår i Vestegnens Indkøbsforum, som er et indkøbssamarbejde mellem 10 kommuner.

Som udbudskonsulent arbejder du tæt sammen med enhedens øvrige konsulenter, ligesom det vil være en del af dagligdagen at skulle samarbejde med kolleger på tværs af de kommuner, som vi fælles udbyder varer og tjenesteydelser med.

Din baggrund og erfaring

Du kommer måske med en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.jur., cand.jur. eller cand.merc. Det vigtigste er dog, at du besidder en solid praktisk erfaring med offentlige udbud og tilhørende controlling.

Du har styr på EU Udbudsloven og besidder nødvendige IT-kompetencer, der bl.a. omfatter fortrolighed med Office-pakken og meget gerne Excel på et højt niveau.

Du arbejder metodisk, analytisk og har erfaring med indkøbsanalyser og compliancearbejde.

Du har selvstændigt gennemført komplette offentlige udbudsopgaver og det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med indkøbsanalyseværktøjer.

Løn- og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Der er tale om en fast stilling til besættelse pr. 1. maj 2020 eller snarest herefter.

Kontakt

Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på www.rk.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Rekrutteringsspecialist hos Twins Consulting Jakob Kelstrup på 2225 5011.

Rødovre Kommune ser mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund til at søge jobbet. Kommunen tilbyder sine medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.

Er du interesseret?

Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt til Jakob Kelstrup, Rekrutteringsspecialist hos Twins Consulting, via dette link (kræver NemID). Vi indkalder løbende til samtale.

Print
 • Jakob Keldstrup, Twins

  Kontakt:

  Jakob Kelstrup

  Senior rekrutteringspecialist

  Mail: jk@twins.net
  Mobil: 22 25 50 11

 • Menu