Nyheder

I disse dage træder en masse nyuddannede kandidater ud fra de danske universiteter. De som har brugt uddannelsen på at dygtiggøre sig inden for IT-kompetencer har som udgangspunkt rigtig gode jobmuligheder. Men selv om der er job og mange virksomheder kan tilbyde favorable vilkår kan det være svært som nyuddannet at vide, præcis hvor man vil føle sig godt tilpas og fagligt udfordret. Derfor har it-rekrutteringsvirksomheden Twins Consulting nu startet forretningsområdet Twins Talent, hvor nyuddannede bliver tilbudt gratis sparring og afklaring om deres ønsker til drømmejobbet.

”Selv om man har en eftertragtet profil er det ikke uden betydning, hvor man først får ansættelse. Det kan være svært som ny på arbejdsmarkedet at vide, hvilke virksomheder man vil have det bedste match med. Vi kender virksomhederne – og hvis vi lærer dig som kandidat at kende, så kan vi hjælpe dig til at finde drømme-arbejdspladsen”, siger Birgitte Rygaard, adm. direktør i Twins Consulting.

Twins Talent tilbyder kandidaten en række samtaler og afklaringselementer, hvor nøglekompetencer og personlighed kortlægges. Det hjælper blandt andet kandidaten med at afklare, om han eller hun har mod på en tilværelse som konsulent eller ønsker fastansættelse, om man trives bedst i store internationale organisationer eller i en mindre lokal virksomhed – og meget mere.

Twins Talent tilbyder desuden rådgivning om, hvilket lønniveau man kan forvente at starte på, og klæder kandidaten på til jobsamtale.

”For os er fordelen, at vi lærer kandidaterne at kende og kan hjælpe med introduktionen til virksomhederne, som i forvejen bruger os til rekruttering af mere erfarne kandidater. Fejlansættelser er dyre og meget ærgerlige, både for virksomheden og kandidaten så det er en god investering af tid at blive afklaret med, hvilken type arbejdsplads, man vil trives i”, forklarer Birgitte Rygaard.

Interesserede kandidater kan kontakte Twins Talent via hjemmesiden www.twinsconsulting.dk.

For interview eller yderligere information om Twins’ forretningsområder, kontakt Birgitte Rygaard på tlf. 30 17 99 87, br@twins.net.

Print Friendly, PDF & Email
  • Birgitte Rygaard, Twins

    Birgitte Rygaard

    Administrerende Direktør & Partner

    Mail: br@twins.net
    Mobil: 30 17 99 87