Stillingen:

Twins Solutions (Lyngby) søger en stærk frontend webudvikler

Er du en dygtig frontend udvikler? Har du en god forståelse for web, CMS og internettet generelt? Betyder dygtige kolleger meget for dig? Så vil vi fra Twins Solutions rigtig gerne høre fra dig.

Din rolle

Du giver brugerne gode oplevelser

Som frontend udvikler er det dig der sørger for, at brugerne får en god oplevelse. Det skal både være visuelt flot, og samtidig være funktionelt og intuitivt at benytte. I rollen vil du løbende samarbejde med kunderne om at opbygge de færdige webløsninger. Det kan være både websites, webshops, webportaler og lignende. Derfor er det vigtigt, at du er serviceorienteret og værdsætter tæt kundekontakt, samt at du kan lide at deltage i analyse – og specifikationsarbejde.

Dine kompetencer og person

Du er stærk i alt hvad der sker i en browser

 • Du har en stærk æstetisk sans
 • Du har solid erfaring med generel frontend udvikling – og gerne også erfaring med Umbraco
 • Du er vant til udvikling i Visual Studio – og gerne også Visual Studio Code
 • Du holder dig opdateret på nye teknologier og muligheder
 • Du har gode formidlings- og kommunikationsevner
 • Du har erfaring med Vue, Angular eller React
 • Du har erfaring med Gulp eller Grunt
 • Du har erfaring med Foundation eller Bootstrap
 • Du har forståelse for arkitektur af frontend applikationer som f.eks. SPA

Det er primært din erfaring fra tidligere projekter der bliver lagt vægt på, men du må gerne have en PBA i webudvikling eller tilsvarende. Vi lægger vægt på, at du kan dokumentere din erfaring gennem projektreferencer.

Vi tilbyder

Dygtige og erfarne kolleger

Hos Twins vil du indgå i et team af fagligt kompetente og dedikerede medarbejdere med kompetencer inden for design, frontend udvikling, backend udvikling og kommunikation.

Vi tør godt love dig, at du får ekstraordinært dygtige, ansvarsbevidste og imødekommende kolleger!

Om Twins

Webbureau med udsigt til Mølleåen og udstrakt selvstændighed

Twins Solutions er et webbureau, der primært udvikler løsninger med Umbraco og Dynamicweb. Vi er et rent Microsoft bureau, der udvikler i C# med MS SQL Server.

Vi bor i Lyngby i den Gamle Tekstilfabrik i lyse lokaler med udsigt til Mølleåen – kun få minutter fra Lyngby Station. Vi består i dag af 15 medarbejdere. Vi lægger vægt på en god arbejdsdag, imødekommenhed og snusfornuft.

Vi tror på, at opgaverne løses bedst af den enkelte medarbejder. Derfor ansætter vi mennesker, der trives med stor bredde i opgaverne og udstrakt selvstændighed.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om stillingen, så ring gerne til vores teknisk ansvarlige Rune Peter Olsen på telefon +45 2637 7915 eller send CV og ansøgning til rekrutteringskonsulent Andreas Theis på mail: ath@twinsconsulting.dk. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtale.

Print

 • Andreas Theis, Twins

  Kontakt:

  Andreas Theis

  Rekrutteringsspecialist, Recruitment

  Mail: ath@twinsconsulting.dk
  Mobil: 30 17 99 93

 • Menu