Twins Recruitment søger for WorkPoint en Dygtig og internationalt erfaren Digital Marketing Manager (Danmark)

Lever og ånder du for digital markedsføring i overhalingsbanen?

Har du styr på SoME, Email services, Website administration, lead generering og AdWords, og er du en haj til at gavne forretningens bundlinje inden for det omkringliggende, sådan at dine aktiviteter baner vejen for salgsorganisationen?

Drømmer du om at arbejde i en vækstende international anerkendt virksomhed, hvor hele verden bliver din ”legeplads”, og hvor du kontinuerligt er på forkant med digital udvikling?

Hvis du elsker data, så kender du sikkert WorkPoint allerede.

WorkPoint bringer struktur til din overflod af information

Mange virksomheder bruger Microsoft. Og et stigende antal migrerer til skyen. Disse to teknologiske fænomener danner den perfekte platform – en forening af velkendt software kombineret med skalerbar båndbredde og lagerplads. Sammen hjælper det moderne virksomheder med at blomstre.

Hvad der ikke er så ligefremt, er at organisere dokumentation, data og de arbejdsgange, der følger med virksomhedsvækst. Men det er her, WorkPoint kommer ind i billedet. Hos WorkPoint sigter de mod at give vidensbaserede virksomheder fuld adgang til og overblik over deres information, data og processer. De gør dette ved at bringe struktur og styring til din overflod af information.

WorkPoint sælger gennem Partnerkanaler i hele verden til Entreprise segmentet.

Om dig

 • Du er hands- on og har helt styr på omni-channel, CMS, automation, SEO, SEM, Google Analytics, Social Media Marketing og content marketing strategi. Mest af alt elsker du data, og hvad du kan gøre med det
 • Du kommunikerer professionelt på engelsk i både skrift og tale
 • Du har allerede i andre stillinger haft lignende stort ansvar og du er god til at sætte retningen i en international virksomhed.
 • Du har en veludviklet sans for forretning og godt købmandsskab: Formålet med al vores arbejde er at optimere vores forretning, og nå WorkPoints mål
 • Du sidder sikkert i en tilsvarende rolle i en international virksomhed i dag, og du har arbejdet med digital markedsføring i minimum 5 år. Men du vil videre, arbejde med hele verden, have det sjovt, tage styrepinden og vise vejen frem!
 • Du har en relevant længerevarende uddannelsesmæssig baggrund, og har erfaring med at oversætte kommercielle krav og ønsker til en digital forretning
 • Du nyder at samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen, er god til at lytte, og er en holdspiller


Om jobbet

Du får en nøglerolle i WorkPoint, hvor du bliver ansvarlig for at opretholde og optimere websites og e-mail flows til både potentielle og nuværende kunder og partnere. Det er din opgave at sørge for, at de får den rigtige viden til at udvikle det optimale content. Samtidig sørger du for, at det bliver implementeret, testet, optimeret og evalueret.

 • Ansvarsområder, der favner bredt indenfor sociale medier, e-mail services, outbound og inbound aktiviteter, event opgaver, website administration, Microsoft opgaver.
 • Platforme du bliver ansvarlig for: HubSpot, Sales Navigator, FB Business Manager, LI Campaign Manager, Mailchimp, WordPress, Google Analytics, Google Adwords
 • Måling af alt, WorkPoint gør på tværs af deres platforme
 • Udvikling, test og implementering af hypoteser om det rette indhold på det rette tidspunkt
 • Implementering og optimering af content
 • Udvikling af e-mail automation, opsætning, test, udbygning og opfølgning af flows
 • Afrapportering til CCO og opbygning af et tæt samarbejde med afdelingen og dine kollegaer i hele organisationen

WorkPoint tilbyder:

En udfordrende stilling med spændende ansvarsområde/opgaver i et internationalt IT-udviklingshus i vækst.                                                                                                                                                                                          En moderne chef for teamet, som selv er operationel og som lytter aktivt og går ind for at udvikle sine medarbejderes kompetenceniveau.

WorkPoint har en flad struktur og der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt sparring med dygtige kolleger.

I WorkPoint hersker en god og behagelig omgangstone med humor og indbyrdes respekt.

Er du Workpoints nye kollega, så tilbyder de ud over en fantastisk arbejdsplads:

 • En karriere stilling med attraktiv gage og vilkår efter kvalifikationer
 • Et godt arbejdsmiljø med god Work Life Balance
 • Faglig sparring og udfordringer
 • Lækker frokostordning 
 • Mulighed for deltagelse i relevante kurser og konferencer mm.
 • Pension og sundhedsforsikring 

Om WorkPoint

En dansk verdenssucces!

WorkPoint A/S er en International softwarevirksomhed med base i DK, som kan løse en lang række forretningskritiske udfordringer indenfor projektstyring, kontraktstyring, sagsstyring og dokumenthåndtering. Virksomheden stræber mod at give partnere og deres egen organisation de bedste forudsætninger for at lave de bedste løsninger til brugerne. WorkPoint A/S er udråbt til årets ISV Partner 2015 af Microsoft Danmark for udvikling af WorkPoint A/S forretningsløsninger og apps til Office 365. Det er det eneste danske udviklingshus, der er udråbt som en af de 20 mest lovende SharePoint-leverandører 2015 og 2016 i det amerikanske magasin CIOReview. 

WorkPoint betjener partnere i Danmark, England, Irland, Island, Holland, Sverige og Norge. Virksomheden er i konstant vækst og beskæftiger ca. 25 medarbejdere fordelt på tre adresser i Danmark.

Læs mere om WorkPoint her: http://workpoint.dk

Ansøgning

Twins Recruitment er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Markedschef Tanja Kaysen på tlf. 3086 3400 eller mail: tka@Twins.net (ferie mellem den 23.12.2020 – 6.1.2021).

Samtaler afholdes løbende. Send dit CV til Rekruttering@twins.net med Mrk. “WorkPoint – So Me”. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Opstart ASAP, men de venter gerne på den rigtige kollega.

Print Friendly, PDF & Email
 • Tanja Kaysen, Twins

  Kontakt:

  Tanja Kaysen

  Markedschef

  Mail: tka@twins.net
  Mobil: 30 86 34 00