Twins Recruitment søger en erfaren SAP Domæne Specialist (Odense)

Orifarm vækster markant og vi søger derfor en TUNG profil, som får det overordnede ansvar for IT Domænet/ SAP-Platformen.

Har du en ægte PASSION for SAP-platformen og gerne dybdegående kendskab til medicinalbranchen? Så er dette måske jobbet for dig.


Twins Recruitment søger for Orifarm i Odense en SAP Domæne-specialist med indgående kendskab til hele SAP-Platformen. Du skal medvirke til at udbrede kendskabet til SAP i hele Orifarms Koncern.

Du har gerne SAP erfaring fra både medicinalbranchen og fra en eller flere større salgs- og logistik organisationer.

Om jobbet

Orifarm Group, en af Nordens førende lægemiddelvirksomheder, har indgået en milliardstor aftale om overtagelse af en lang række velkendte lægemidler fra den japanske farma gigant Takeda.
Det opkøbte Medicinalfirma Takeda kommer med SAP Platformen fra årsskiftet.

Hos Orifarm bliver du en del af et professionelt og internationalt miljø, hvor du skal arbejde tæt sammen med vigtige forretningspartnere omkring SAP-implementering.

Planen er, at man ved årsskiftet vil kunne implementere SAP i hele eller flere dele af organisationen og forud for dette at sætte de forskellige afdelinger hos Orifarm ind i, hvilke muligheder og/eller tiltag der skal foretages inden skiftet.

Du skal derfor være særdeles erfaren i at kunne afdække forretningsbehov og sikre, at SAP Platformen i Orifarm bliver parat til denne del af vækstrejsen.

Herefter vil du blive Domæne specialist for SAP i hele Orifarm koncernen.

Hvem er du?

Du har gode kommunikationsevner, entreprenørånd og har opnået et højt videns- og teknisk niveau indenfor SAP.

Du trives i kontakten med interne strategis og er med at hjælpe med at optimere processer og træning i de muligheder, som systemet tilvejebringer.

Det er vigtigt, at du som SAP-Domæne specialist har:

 • Specialist viden og er teknisk stærk funderet.
 • Evt. udvikler baggrund.
 • Mere end 10 års erfaring i SAP PP (Production Planning), hvor du har stået for flere implementeringer og integrationer af moduler, som for eksempel FI og MM.
 • Mere end 8 års erfaring indenfor SAP FI-CO (finance and Controlling)
 • Mere end 7 års indgående erfaring indenfor SAP SD (Sales and distribution)
 • Mere end 6 års erfaring i SAP MM (Material management), som operationel konsulent, hvor du har stået for implementeringen af mere end to Full-Life cycle’s og integreret op imod f.eks. FI og/ PP.
 • Mere end 3 års erfaring indenfor SAP APO.

Orifarm tilbyder

Orifarm er beliggende i Odense.

Du vil blive en del af dedikerede kollegaer i et åbent kontormiljø med en uformel atmosfære. Orifarm lægger stor vægt på din professionelle tilgang og ser frem til at give dig muligheden for at bringe alle dine kompetencer i spil.

Du tilbydes en attraktiv løn- og sundhedsordning. Derudover afholdes løbende sociale arrangementer både i og uden for arbejdstid. 

Et godt miljø med Work Life Balance og en høj grad frihed under ansvar

Orifarm har en attraktiv personalekantine, som tilbyder en række sunde menuer hver dag. Der tilbydes ligeledes mulighed for at reservere tid til fysioterapi 2 gange ugentligt.

Om Orifarm

Orifarm er den største parallelimportør af lægemidler i Europa og den største udbyder af lægemidler i Danmark. Orifarm blev grundlagt i 1994 af Hans og Birgitte Bøgh-Sørensen, og gennem deres to overordnede forretningsområder, parallelimporterede lægemidler og generika, skaber de konkurrence og store besparelser for samfundet og forbrugerne.

Entreprenørånden er stadig en stor del af virksomheden, da de hele tiden søger efter nye muligheder og forretningsområder at investere i. Deres mission er at skabe mærkbare besparelser for samfundet via parallelimporterede og generiske lægemidler og at give forbrugerne mere sundhed for pengene. De bestræber sig på at indfri dette mål, og insisterer samtidigt på at være gode kolleger, udvikle sig sammen, hjælpes ad og lære nyt.

Er du interesseret

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte;

Search Manager Tina Malchau, Twins Recruitment på tlf. nr. +45 20780942
eller
Markedschef Tanja Kaysen Twins Recruitment på tlf. nr. +45 30863400.

Send din ansøgning og CV mrk: “Erfaren SAP Domæne Specialist” til rekruttering@twins.net senest den 8. august 2020.

Ansøgningerne behandles løbende og vi indkalder til samtaler, så snart vi har det rette kandidatfelt. Ansættelsesstart efter aftale eller snarest muligt. 

Print Friendly, PDF & Email
 • Tanja Kaysen, Twins

  Kontakt:

  Tanja Kaysen

  Markedschef

  Mail: tka@twins.net
  Mobil: 30 86 34 00