Nyheder

ComputerWorld Top100 listeVi er så stolte!

Vi har nemlig fået en solid førsteplads.

Hvert år sammenligner ComputerWorld regnskaberne fra en lang række virksomheder i IT-branchen – det såkaldte Top100 – og her har Twins fået en solid førsteplads i konsulentkategorien.

​ComputerWorld skriver blandt andet:

“I år er det Twins Consulting, der stryger til tops i Top 100 blandt konsulenthusene. Virksomheden, der sælger konsulentydelser til større virksomheder […], har da også leveret en imponerende fremgang i resultaterne.

Blandt andet er regnskabsposterne resultat før skat og primær drift begge mere end fordoblet fra forrige til seneste regnskab.

Twins Consulting er en af de mindre virksomheder i konsulent-kategorien med en omsætning på omkring 42 millioner kroner, men alligevel klarer virksomheden fra Kgs. Lyngby sig altså bedst af alle konsulenthuse ud fra sovereign-scoren.”

Baggrunden for resultatet:

I Top 100-undersøgelsen har Computerworld analyseret de seneste to årsregnskaber fra 499 danske it-virksomheder – og herunder finder du så de 69 virksomheder, der optræder i kategorien konsulenthuse.

Top 100 tager udgangspunkt i fire målepunkter:

 • Resultat af primær drift i forhold til lønomkostninger.
 • Overskud efter renter og før skat i forhold til årets gennemsnitlige egenkapital.
 • Resultat af primær drift i forhold til aktiver.
 • Vækst i primær drift.

Herefter rangeres virksomhederne efter en såkaldt sovereign-score, summen af placeringer på de fire måleparametre. Laveste sovereign-score er det bedste resultat.

Læs hele artiklen her >>

Print Friendly, PDF & Email
 • Birgitte Rygaard, Twins

  Birgitte Rygaard

  Administrerende Direktør & Partner

  Mail: br@twins.net
  Mobil: 30 17 99 87