Nyheder

Technology Denmark – NON PROFIT ORGANISATION med +50 medlemsvirksomheder – har valgt Twins Consuting som deres partner indenfor IT rekrutterings- og konsulentbranchen.

Twins skal assistere Tehnology’s medlems-virksomheder med at finde eftertragtede kompetente IT-folk.

Efter grundig research faldt valget på Twins Consulting, hvor der blev lagt vægt på vores mere ned 16 års erfaring i branchen, gode referencer og at vi er specialister i netop IT-kompetencer både til rekruttering til fastansættelse og professionelle freelance konsulenter til kontraktansættelse på IT-projekter hos kunderne.

Twins Consulting er nøje udvalgt som rekrutteringspartner for TECHNOLOGY DENMARKS medlemmer, idét vi allerede i dag er yderst aktive i at tiltrække IT kandidater fra andre geografiske områder i Danmark og har gode referencer fra kunder der bruger Twins i dag. Vi er kendt for vores effektive rekruttering af IT-profiler.

Vi har et stort IT-specifikt kandidatnetværk i konstant vækst bestående af egnede IT-specialister lige fra juniorer til eksperter – herunder også internationale profiler. Netværket er opbygget gennem 16 år, og vi medvirker til at skærpe kandidaternes motivation til at søge jobmuligheder i nye geografiske områder.

Vi tilbyder udelukkende professionel hjælp til rekruttering af IT-profiler til fastansættelse og projektansættelse via freelance-konsulenter, dvs. at vi bevæger os indenfor IT-verdenen og siger pænt nej tak til opgaver, der ikke vedrører dette område, da vi tror på, at dette gør os skarpere end andre rekrutteringsbureauer, som favner mere bredt.

Sidst men ikke mindst er vi gode til at eksekvere og er grundige i vores research, hvor vi kommer ud til vores kunder og lærer virksomheden og medarbejderne at kende, så vi sikrer, at vi finder lige den profil der passer ind i organisationen/ virksomheden.


Print Friendly, PDF & Email
 • Tanja Kaysen, Twins

  Kontakt:

  Tanja Kaysen

  Markedschef

  Mail: tka@twins.net
  Mobil: 30 86 34 00