Stillingen:

To dygtige systemadministratorer til SimCorp Dimension i Forca (Hellerup)

Forca er en af landets største virksomheder inden for pensionsservice. Forcas Fund Management, der administrerer en pensionsformue på ca. 600 mia. kr., er et strategisk vigtigt fokusområde i en spændende udvikling. Vi søger derfor to engagerede og dynamiske systemadministratorer, der ønsker at tage del i den udvikling og være med til at præge Forcas fremtid inden for området.

Teknisk og forretningsmæssig flair

Omdrejningspunktet for en stor del af opgaverne er SimCorp Dimension, som vi anvender til håndtering af fondstransaktioner, afledte finansielle instrumenter, collateral administration, line/limit overvågning, udarbejdelse af afkast- og performancerapportering og indberetninger.

Til ansvarsområderne hører bl.a.:

 • Drift og konfiguration af Dimension, Oracle database, Mucs-servere, Serviceplatform samt klienter
 • Driftsovervågning, afvikling af batch jobs mv.
 • Udviklings- og optimeringsopgaver, herunder optimering af processer – særligt med fokus på automatisering og standardisering af handelsflows- og dataprocesser (STP) i systemet samt udvikling af diverse tiltag i forbindelse med ny lovgivning
 • Medvirken ved implementering af nye funktionaliteter, opgraderinger og patchning
 • Fejlsøgning og vedligeholdelse
 • Support til – og uddannelse af – systemets brugere
 • Indgåelse i vagtordning (hvilket indebærer, at du hver tredje uge skal være tilgængelig kl. 7-23).

Du bliver tilknyttet Forcas IT-Driftsafdeling og får desuden også et meget tæt samarbejde med kollegaerne i Fund Management. Her er tale om en ny intern organisering af området, hvorfor du i høj grad har mulighed for at præge teamet, struktureringen af opgaverne og din egen hverdag.

Analytisk og nytænkende teamplayer

For at kunne understøtte nye investeringsmæssige tiltag hos vores kunder og samtidig forbedre og effektivisere vores system, vil du få en central rolle i drift, vedligehold og udvikling af Dimension-systemet. Derfor er det også afgørende, at du har et grundigt kendskab til Dimensions tekniske set up. Det er også en fordel med kendskab til forretningsmæssige løsninger og processer indenfor fondsområdet. Kendskab til jobscheduleringsværktøj og batchafvikling (vi anvender UC4/Automic) er også et plus, men ikke et krav.

Som person er du analytisk tænkende. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar, ligesom du griber muligheder og forfølger dine mål. Dine samarbejds- og kommunikationsevner er gode, og du bidrager positivt og engageret til teamet og til udvikling af nye tiltag.

Vi tilbyder en ansvarsfuld og udfordrende stilling med gode muligheder for selv at sætte dit præg på arbejdet. I Forca værdsætter vi fleksibilitet, ambition og entusiasme. Vi har en uformel og uhøjtidelig kultur med en høj faglighed og en ligeværdig dialog på tværs af områder, anciennitet og status. Du vil blive udfordret og opleve udviklingsmuligheder både på det faglige og det personlige plan.

Lad os høre fra dig

Hvis du er klar til at tage det næste skridt i karrieren og kan se dig selv som Systemadministrator til SimCorp Dimension hos Forca, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Christina Juul Hansen hos Twins Recruitment på tlf. 4055 7030 eller sende en ansøgning til: cjh@twinsconsulting.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Print
 • Christina Juul Hansen, Twins

  Kontakt:

  Christina Juul Hansen

  Recruitment Consultant

  Mail: cjh@twinsconsulting.dk
  Mobil: 40 55 70 30
 • Menu