Stillingen:

Teknisk dygtig og forretningsorienteret CRM Konsulent (Nordborg)

Twins Search & Recruitment søger for LINAK A/S, Nordborg
en teknisk dygtig og forretningsorienteret CRM Konsulent

LINAK vækster, og derfor søger vi endnu en CRM-konsulent der kan styrke vores tekniske kompetencer internt.

LINAK leverer innovative aktuatorløsninger, der forbedrer menneskers livskvalitet og arbejdsmiljø. Vi er kendt ude i verden for vores høje kvalitet, teknisk avancerede og innovative produkter. LINAK er delt op i 4 segmenter, der er organiseret som individuelle forretningsenheder: MEDLINE & CARELINE, DESKLINE, TECHLINE og HOMELINE.

Vi er markedsledende, sætter kunden i første række og udfordrer status quo. Dette giver os mange spændende faglige udfordringer og vi overvejer altid hvordan vi kan gøre vores arbejde mere effektivt og innovativt.

De resultater LINAK har opnået gennem årene er baseret på et sæt værdier, der definerer hvad LINAK står for. Vi lægger stor vægt på vores værdier, og hvert andet år måler vi på, hvor godt vi lever op til dem.

https://www.linak.dk/om-linak/mission-vision/

LINAK = god arbejdsplads × faglige udfordringer2

Job hos LInak

Opgaven

Hovedopgaven vil bestå af konsulentopgaver indenfor Microsoft Dynamics 365, samt tilpasning og konfiguration af denne.

Dit team, BI & CRM, er placeret i LINAKs corporate IT-enhed og består af 4 personer, som varetager applikationsansvaret for CRM og Business Intelligence globalt. Du og teamet bliver i fællesskab bindeleddet imellem IT og forretningen. Du vil i samarbejde med vores nuværende dygtige CRM-konsulent Vivian Voss implementere værdiskabende og pålidelige løsninger. Dagligdagen vil være en blanding af teknisk fordybelse og involvering i projekter med interessenter fra såvel IT, forretning og eksterne samarbejdspartnere.

Derudover vil du også indgå i integrationsprojekter med relaterede applikationer, f.eks. Business Intelligence og ERP. IT-afdelingen hos LINAK i Nordborg består samlet af 30 fagligt stærke kollegaer, med hver deres ansvarsområder.

Hos LINAK har vi et fladt hierarki og der er ikke langt fra tanke til handling. Du vil referere til Senior Manager for BI & CRM Thomas F.B. Damsgaard, som er en operationel synlig chef med en anerkendende tilgang til medarbejderne. LINAK har stor interesse i at kompetence-udvikle sine medarbejdere for herved optimere potentialet individuelt.

Primære arbejdsopgaver…

 • Deltagelse I CRM relaterede projekter
 • Konfiguration af Microsoft Dynamics CRM
 • Tekniske test og udvikling af CRM-løsninger til organisationen
 • CRM-sparring og support (2-3. level) til organisationen
 • Bindeled til ekstern partner

Du…

 • har en IT-relateret uddannelse på minimum bachelor niveau.
 • har et godt Drive og passion for området.
 • er analytisk og struktureret. Såvel i udviklings-, test-, og dokumentationsproces er det væsentligt at der arbejdes struktureret.
 • Har en god forretningsforståelse. Det er en forudsætning at man forstår forretningens behov for at skabe optimale løsninger. Ligeså en fordel når man skal inspirere forretning om applikationens funktioner.
 • har gode samarbejdsevner og er en god humørspreder.
 • kan arbejde med frihed under ansvar og kan være selvkørende, men samtidig team-orienteret.
 • er en person der brænder for at forbedre dit niveau og tager nye initiativer til dig … med gå på mod.

Hos LINAK har vi en god WORK LIVE BALANCE og vi gør noget ud af, at vores medarbejdere har det godt på arbejdspladsen. F.eks. har vi diverse medarbejdergrupper som f.eks. arrangere hyppige brætspils arrangementer og en tilflytter gruppe som sørger for at knytte medarbejderne sammen, samt naturligvis vores årlige festlige sommerfest & julefrokost.

Der tilbydes et godt, velfungerende og positivt arbejdsmiljø.
Herudover er der en attraktiv kantineordning, pensionsordning og helbredssikring.
Gode løn og ansættelsesvilkår, som forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Er du personen…

Vi leder efter, så tøv ikke… søg stillingen ASAP, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt!
Twins Search & Recruitment håndterer rekrutteringen for LINAK A/S. Du søger stillingen ved at sende dit CV til rekruttering@twins.net mærket ”CRM-konsulent”. Alle ansøgninger behandles fortroligt. Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Markedschef Tanja Kaysen på + 45 3086 3400 / tka@twins.net.

Print

 • Tanja Kaysen, Twins

  Kontakt:

  Tanja Kaysen

  Markedschef

  Mail: tka@twins.net
  Mobil: 30 86 34 00

 • Menu