Stillingen:

System- og releaseansvarlig til PensionDanmark (København)

 

Motiveres du af at tage ansvar for systemer og releases? Kan du genkende dig selv i en rolle med ansvar for at agere bindeled mellem forretningen og IT?

PensionDanmark

Du bliver en del af et digitalt fokuseret pensionsselskab i rivende udvikling. Der stilles høje krav til samarbejdet på tværs af organisationen, hvilket skaber hurtige og effektive beslutningsprocesser.

Dit kommende team

Du bliver en del af et team på 4 system- og releaseansvarlige, inklusiv en teamleder, som er spillende træner for teamet. Teamet sorterer organisatorisk under IT-drift, der består af 12 medarbejdere. IT-drift har ansvar for sikkerhed, applikationer, infrastruktur og support. PensionDanmarks IT-organisation består af i alt 45 medarbejdere.

Din hverdag hos PensionDanmark

Med ansvar for flere systemer hos PensionDanmark, sikrer du at disse bliver releaset til tiden, i samarbejde med interne og eksterne parter. Din rolle bliver, i samarbejde med interne og eksterne underleverandører, at sikre at alle udviklede systemændringer er kvalitetssikrede, når de bliver releaset og overdrages til drift. Du sikrer, at systemerne har høj tilgængelighed gennem gode overdragelser, samt løbende overvågning og opfølgning.

Der vil desuden være løbende opgaver med change og incidents, som du får ansvar for at håndtere i samarbejde med forretningen og leverandører. Du vil indgå i et Change Advisory Board (CAB), hvor du samarbejder med de øvrige systemansvarlige samt udvikling og test.

Dine erfaringer

Du har lang erfaring som systemansvarlig og du har solid erfaring med change- og release management samt med styring af systemer.

 • Du kan have en baggrund som ingeniør eller tilsvarende
 • Du er vant til at se ting fra et helikopterperspektiv og arbejder struktureret
 • Du trives med at være bindeled mellem IT og forretning
 • Du er servicemindet og kundeorienteret
 • Du er proaktiv med et skarpt fokus på at skabe resultater
 • Du kan jonglere med mange bolde uden at miste overblikket

Du tilbydes:

Work Life balance med fleksibilitet og frihed under ansvar, fokus på løbende uddannelse, samt medindflydelse i hverdagen. Du bliver en del af en professionel og moderne arbejdsplads med en uformel omgangstone.

PensionDanmark tilbyder dig et job med rigtig gode udviklingsmuligheder og en konkurrencedygtig lønpakke, som matcher dine kvalifikationer. Arbejdsstedet er i lækre lokaler ved vandkanten på Langelinie Alle, Østerbro. Der er ligeledes mulighed for motionscenter, massageordning og en god kantine.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om PensionDanmark her: https://www.pensiondanmark.com/job/

Ansøgning

Twins Search & Recruitment er rekrutteringspartner på denne stilling.

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringsspecialist Mariane Lind på tlf. 20 44 99 33 eller på mail: mli@twins.net

Tiltrædelse er snarest muligt og der afholdes samtaler løbende. Send derfor dit CV snarest til mli@twins.net mærket: “System- og releaseansvarlig”.

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

PensionDanmark A/S administrerer overenskomst- og virksomhedsaftalte arbejdsmarkedspensioner, sundhedsordninger og uddannelsesfonde for 713.000 medlemmer beskæftiget i 26.400 private og offentlige virksomheder. PensionDanmark er et kundeejet selskab, hvor hele overskuddet går til medlemmerne. Præmieindtægterne udgjorde 13,6 mia. kr. i 2017. Balancen har rundet 233 mia. kr.

Print

 • Mariane Lind, Twins

  Kontakt:

  Mariane Lind

  Rekrutterings-specialist

  Mail: mli@twins.net
  Mobil: 20 44 99 33

  Save

 • Menu