Stillingen:

Start din karriere som it-konsulent i København

Er du nyuddannet eller i starten af din karriere, og vil du være med til at udvikle spændende e-commerce løsninger? Immeo søger Danmarks bedste kolleger til deres team i København.

Om Immeo 

Immeo arbejder med markedets førende platforme til e-handels- og selvbetjeningsløsninger baseret på Microsoft-teknologi. De er siden 2014 vokset til 40 medarbejdere og har succes med ærestitler som eksempelvis Episerver premium solution partner samt årets inRiver Partner i Danmark flere år i træk.

Immeo er stolte af sine værdier, som består i at skabe forretningsværdi, at levere kvalitet samt at eksekvere ud fra høj faglighed, ansvarlighed og med passion for it og forretning. De udvikler banebrydende løsninger inden for e-handel, mobility, kunde- og serviceportaler for kunder som eksempelvis Danske Bank, Oticon, Meyers Løgismose, Nykredit, Falck, L’Oreal.

Immeo har en stærk kultur og samles hver fredag på kontoret til faglig sparring. De har mange årlige sociale arrangementer og et dynamisk arbejdsmiljø. Du finder en stærk entreprenørånd hos Immeo.

Jobbet som konsulent

Fra første arbejdsdag bliver du en del af et projekt. Du får en rolle på et af deres teams, hvor du i samarbejde med kunden og kolleger, er med til at sætte rammerne for Immeos løsninger. Du kommer til at deltage i analyse, design og programmering af selve løsningen.

De fleste af dine arbejdsdage kommer til at foregå hos kunden. Her sidder du og dit team som eksperterne, når der skal udvikles banebrydende digitale løsninger. Dine arbejdsdage ligner sjældent hinanden, og du får lov til at være med i alle projektets faser.

Du deltager i Immeos School of Excellence, årlige teknologiseminar, Technology Insight, og du bliver tilknyttet en mentorordning. Derudover bliver du certificeret i alle relevante platforme.

Du kommer til at indgå i et miljø, med et fladt hierarki, en uformel omgangstone, og hvor det sociale vægtes højt. Immeo fejrer jeres succeser på projektarrangementer, og tager på fredagsbar, samt mødes til gamer-events og meget andet.

Hvem er du?

 • Du er ambitiøs. Du vil være den bedste til det, du laver. Det vil de nemlig. Imens tager Immeo hånd om din udvikling og følger op undervejs.
 • Du er skarp på .Net-platformen. Samtidig kan du tænke i genbrugelige komponenter, der skaber fundament for den næste løsning.
 • Du vil være eksperten. Immeo hjælper deres kunder til bedre løsninger, og her kommer dine kompetencer i spil.
 • Du vil udvikle din forretningsforståelse. Immeos mål er at gøre deres kunder til en digital succes, og du kommer til at indgå i en virksomhed, hvor høj teknisk faglighed kombineres med solid forretningsforståelse.
 • Du har en kandidatuddannelse i datalogi, softwareudvikling, it eller lignende.

Ansøgning

Twins Search & Recruitment er rekrutteringspartner på stillingen. Har du spørgsmål til stillingen kontakt venligst Birgitte Rygaard på tlf. 3017 9987 eller mail br@twins.net. Er du klar til at tage dit vigtigste skridt i karrieren og kan matche ovenstående, så send dit CV til rekruttering@twins.net mærket ”It-konsulent Immeo”. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Print

 • Birgitte Rygaard, Twins

  Kontakt:

  Birgitte Rygaard

  Administrerende Direktør & Partner

  Mail: br@twins.net
  Mobil: 30 17 99 87

 • Menu