Stillingen:

Softwareudvikler til IT-løsninger for produktionsoptimering (Århus)

Twins Consulting søger for AN GROUP en;
Softwareudvikler til IT-løsninger for produktionsoptimering
Nyeste Microsoft teknologier

Som følge af stigende behov for AN Groups produktionsoptimerende IT-løsninger, har vores kunde behov for en dygtig softwareudvikler til deres afdeling nær Århus (Brabrand). Arbejdsområdet er IT-løsninger, der benyttes i forbindelse med styring, optimering og analyse af produktionsanlæg, ofte integreret med kundernes ERP systemer og maskiner og procesanlæg. Du behøver ikke at have arbejdet inden for dette område før – vi skal nok indføre dig i dette meget spændende opgavefelt. Der er tale om udfordrende opgaver, som kræver veludviklede faglige kvalifikationer.

Kan du omsætte kunde- og forretningsbehov til kode af høj kvalitet og vil du være med til at gøre en forskel og aktivt påvirke udviklingen i vores systemer for danske og udenlandske virksomheder? Så kan dette meget vel være den rette stilling for dig.

Du bliver en del af et agilt udviklingsteam som arbejder på tværs af vores afdelinger, hvor hovedopgaverne er design, udvikling og indkøring af avancerede produktionsstyringssystemer og analyse værktøjer til optimering af virksomheders produktioner.

Du vil komme til at arbejde med mange forskellige værktøjer og teknologier, og du kan forvente at projekterne varierer meget i indhold og løsningskoncepter. Det stiller krav til dine evner til at tilegne dig ny viden, samt din omstillings- og tilpasningsevne.

Faglig profil

Du har en længerevarende uddannelse indenfor IT (min. master) – og mindst 3 års erfaring.
Vi forestiller os at du har viden og erfaring inden for følgende områder:

 • Objektorienteret design og udvikling i .NET (C#).
 • Løsninger med Service Orienteret Arkitektur
 • Udvikling i Azure miljøet
 • Relationelle databaser (MS-SQL) og programmering i TSQL

Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med et eller flere af nedenstående områder:

 • AngularJS / Bootstrap
 • TFS / Git
 • Webudvikling med ASP.NET, HTML/CSS, JavaScript
 • Continuous Integration / Unit test
 • Entity Framework
 • Scrum

Personlig profil

Vi lægger vægt på, at du er socialt orienteret og ikke typen, der gemmer dig væk i et hjørne. Du er ambitiøs med lyst til at præge udviklingen. Du er kvalitetsbevidst og præget af en ambition om at levere det bedst mulige resultat.

AN Group tilbyder

Et fantastisk spændende og afvekslende job, hvor du er med til at optimere virksomheder og deres produktion. Absolut gode muligheder for både faglig og personlig udvikling i en innovativ og fagligt udfordrende virksomhed. I din dagligdag får du rig mulighed for at dele din viden med ligesindede samt modtage faglig feedback. Attraktive ansættelsesvilkår og lønpakke. Mulighed for lejlighedsvis hjemmearbejde, frokostordning og forskellige andre personalegoder.

Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt

Ansøgning

ER DU PERSONEN, vi leder efter, så tøv ikke… Søg stillingen ASAP, da den ønskes besat hurtigst muligt!

Twins Search & Recruitment varetager rekrutteringen for AN Group.
Du søger stillingen ved at sende dit CV til rekruttering@twins.net mærket ”AN GROUP”. Alle ansøgninger behandles fortroligt. Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Markedschef Tanja Kaysen på +45 30 86 34 00 / tka@twins.net.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Print

 • Tanja Kaysen, Twins

  Kontakt:

  Tanja Kaysen

  Markedschef

  Mail: tka@twins.net
  Mobil: 30 86 34 00

 • Menu