Stillingen:

Seniorudvikler til Danmarks digitale hukommelse (København)

Rigsarkivet er Danmarks fælles hukommelse. Man  indsamler, bevarer og formidler næsten 1000 års dokumentation om samfundet både i digital og analog form. I Europa er  man   blandt de førende arkiver inden for digital samfundsdokumentation. Den plads vil man bevare og sætter nu endnu mere fokus på at bringe en fælles digitale hukommelse i spil.

I Rigsarkivet har man store ambitioner. Den nye strategi sætter fokus på at få Rigsarkivets meget store datamængder til at skabe endnu mere værdi for borgere, forskere, virksomheder og offentlige myndigheder. Det skal ske i tæt dialog og samarbejde med vores brugere, således at Rigsarkivet i endnu højere grad bliver en del af den fællesoffentlige digitale infrastruktur.

Rigsarkivets interne udviklingsteam mangler en erfaren kollega til udvikling og vedligeholdelse af Rigsarkivets egenudviklede system portefølje.

Opgaverne spænder vidt – fra udviklings- og vedligeholdelsesopgaver til automatisering af test, udvikling og vedligehold af et moderne udviklingsmiljø, kodereview baseret på clean code samt udarbejdelse af relevant dokumentation. Vi går også meget op i softwareudviklingsprocesser, og at du kan omsætte din viden og gode håndværk til robuste løsninger.

Vi kan tilbyde spændende opgaver i en organisation med ambitioner og højt til loftet, en 37 timers arbejdsuge med fleksible komme-gå-tider, fast løn og attraktiv pension.

Dig og teamet

Du vil indgå i et team med en god social omgangstone, og hvor sparring, humor og teamwork er en stor del af dagligdagen. Man arbejder gerne agilt og du skal være lige så passioneret omkring dit arbejde, som vi er.

Teamet består lige nu af 7 udviklere, som alle har en god portion faglig stolthed. Din faglige udvikling sikres  gennem samarbejde og sparring med dygtige kollegaer og aktiviteter som faglige fredage suppleret med deltagelse på relevant videreuddannelse og konferencer. Du vil altid kunne hente hjælp og sparring, og der vil altid være kollegaer, der kan hjælpe med et øje på dit arbejde.

Afhængig af din erfaring og kompetencer vil du fra første dag få ansvar for større eller mindre opgaver i samarbejde med resten af teamet. Du vil med tiden få mulighed for at blive domæne ekspert indenfor eksempelvis forskningsdata eller tilgængeliggørelse af digitalt skabte data.

Hvad kigger vi efter

Du kan være it- eller softwareingeniør, datalog eller lignende.

Du har solid erfaring fra tidligere jobs og kan nikke genkendende til en del af den teknologi, der anvendes i Rigsarkivet, som eksempelvis Windows og Linux (Ubuntu) platforme og C#, JavaScript, Elastic Search, ASP.NET, HTML5, Java samt en række xml teknologier.   De primære databaseplatforme er MS SQL Server, My SQL og MongoDB. Man anvender Jenkins som buildserver og til at afvikle vore tests.

Hvilke teknologier, du skal arbejde med, afhænger af de konkrete opgaver, du bliver tildelt og du vil derfor få mulighed for at arbejde med en bred vifte af teknologiske løsninger og metoder.

Man arbejder gerne i teams og har tæt kontakt til interne brugere og eksterne leverandører. Du evner derfor at samarbejde og formidle løsninger, også når det bliver teknisk udfordrende.

Det er et krav, at du taler og skriver dansk.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation. Der vil være mulighed for at forhandle et pensionsgivende kvalifikationstillæg afhængig af kvalifikationer. Straffeattest indhentes.

Arbejdsstedet er Rigsarkivet, København. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansøgning

Twins Recruitment er rekrutteringspartner på denne stilling. Send os gerne en ansøgning og dit CV hurtigst muligt på jk@twinsconsulting.dk, vi indkalder løbende til samtale. Vi påtænker ansættelse per 1. august.  

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos IT Rekrutteringsspecialist hos Twins, Jakob Kelstrup, på tlf.: 2225 5011.

Om Rigsarkivet

Du kan læse mere om Rigsarkivet på www.sa.dk

Rigsarkivet tilstræber at få så bred en sammensætning i personalet som muligt, hvorfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Rigsarkivet er en moderne organisation, der sikrer sine medarbejdere en attraktiv arbejdsplads med god balance mellem privatliv og arbejdsliv.

Rigsarkivet er en styrelse og institution under Kulturministeriet, der har til formål at sikre bevaringen af arkivalier til brug for fremtidig forskning, at stille arkivalier til rådighed for myndigheder og publikum samt at udøve forskning og udbrede kendskabet til forskningens resultater. Rigsarkivet har ca. 225 medarbejdere fordelt på 5 adresser; to i Jylland, en på Fyn og to i København.  

Print
 • Jakob Keldstrup, Twins

  Kontakt:

  Jakob Keldstrup

  Senior rekrutteringspecialist

  Mail: jk@twinsconsulting.dk
  Mobil: 22 25 50 11

 • Menu