Stillingen:

Senior Softwareudvikler med fokus på onlinemedier (København)

Har du mod på at blive ledende udvikler og dygtiggøre dig yderligere i et IT-miljø med de nyeste teknologier og metoder? Brænder du for teknisk udvikling på onlinemedier og for at arbejde i en teknisk innovativ og dynamisk virksomhed? Så er det måske dig, vi søger til vores team i Jubii Media Group.

Om stillingen

Som Senior Softwareudvikler får du en teknisk ledende rolle i vores team, hvor vi arbejder med salg, udvikling og optimering af reklame- og backend-løsninger samt rådgivning til både interne og eksterne brugere. Du vil skulle tage ejerskab over løbende udvikling og optimering af Jubii’s systemarkitektur og udviklingsplatforme i tæt dialog med Ad Operations-afdelingen. I forbindelse med udvikling og test af nye produkter vil du samarbejde og sparre med andre udviklere, der har base i Aalborg. Arbejdsopgaverne vil variere, og du er selv med til at sætte dagsordenen i en spændende medievirksomhed.

Dine primære opgaver vil blandt andet omfatte:

 • Udarbejdelse af løsninger i reklamesystemet Google Ad Manager
 • Udvikling på frontend platform
 • Udvikling på backend systemer
 • Analyse og vurdering af arkitekt-frameworks og forretningsmæssige behov, som skal omsættes til IT-løsninger
 • Diverse ad hoc-opgaver, som fx fejlsøgning af bannere, banner-templates og generel debugging

Du kommer til at spille en vigtig rolle i vores forretning, hvor du bliver en del af et velfungerende team. Du får dygtige og professionelle kollegaer, som brænder for det, de laver.

Om dig

Du har teknisk flair, og vi forventer, at du:

 • Kan kommunikere på dansk og engelsk – både mundtligt og skriftligt
 • Arbejder selvstændigt, er løsningsorienteret og kan træffe hurtige beslutninger
 • Er serviceminded og brænder for at yde dit bedste
 • Har erfaring med at planlægge og udvikle nye back end-systemer

Forståelse for IT og programmering er din hjemmebane, og som person er du nysgerrig, engageret og ikke bange for en udfordring. Det er en fordel, hvis du har erfaring med: JavaScript, C#, AWS eller anden cloud hosting løsning, Node.js, Docker hosting metodik samt evt. Google Ad Manager, Vue.js, Firebase, PostgreSQL.

Om os

Jubii har eksisteret i 24 år på det danske online-marked, og er i dag et mediehus, der råder over mere end 200 millioner bannervisninger om måneden fra blandt andre Jubii.dk, DMI.dk, Nordjyske.dk, Denstoredanske.dk, Folketidende.dk, SN.dk m.fl. Jubii når i samlet nettodækning ud til mere end 60 procent af de danske internetbrugere, hvilket gør Jubii til et af Danmarks største digitale mediehuse. I 2013 blev Jubii en del af den innovative mediekoncern, NORDJYSKE Medier.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Jubii, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor lægger vi stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner, og dette med udgangspunkt i vores værdier ”Åbne”, ”Modige”, ”Passionerede” og ”Ordentlige”. Vi støtter og udfordrer hinanden, skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Vi tilbyder dig:

 • Et spændende job med afvekslende opgaver og stor kontaktflade
 • En dynamisk arbejdsplads med engagerede og gode kolleger, samt gode personaleforhold
 • En uformel kultur med en direkte omgangstone og respekt for hinanden
 • Et arbejdsmiljø, der lægger vægt på samarbejde, udvikling og faglig sparring

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringsspecialist Jakob Kelstrup fra Twins Consulting på 2225 5011. Se evt. mere om Jubii Media Group på www.jubiimediagroup.dk.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer ugentligt, og vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV i PDF-format til jk@twinsconsulting.dk hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Jubii Media Group ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Print
 • Jakob Keldstrup, Twins

  Kontakt:

  Jakob Kelstrup

  Senior rekrutteringspecialist

  Mail: jk@twinsconsulting.dk
  Mobil: 22 25 50 11

 • Menu