Senior .Net / C# eller Java udvikler som brænder efter nye udfordringer og mere ansvar (København)

Har du et konsulent-gen, og brænder du for at få IT og forretning til at gå op i en højere enhed?

Så er du formentlig den seniorudvikler inden for .Net/C# eller Java, som vores kunde leder efter.

Udfordringer og ansvar

Du får en central rolle i at:

 • Rådgive kunder og afklare deres behov
 • Designe skræddersyede løsninger, der er baseret på den rette strategi og arkitektur
 • Udvikle og implementere IT-løsninger, der for eksempel kan omfatte portaler, systemintegrationer og information-management

Du kan se frem til et job, hvor dine opgaver vil spænde over en bred vifte af udviklingsopgaver og teknologier, og hvor hovedfokus ligger på at optimere kundernes forretning ved hjælp af teknologi.

Virksomheden har kunder inden for mange forskellige brancher og industrier, og der er umiddelbart ingen ”standardprojekter”. Du bliver tilknyttet ét projekt ad gangen, hvor du er med i alle faser af at levere løsninger til både større digitale transformationer og mindre IT-projekter. Det betyder, at du både kommer til at arbejde fra kundens kontor i Nyhavn og ude hos deres kunder.

Du vil indgå og spille en aktiv rolle i et konsulenthus, der arbejder på et højt professionelt niveau og som samtidig har et vedvarende fokus på at gøre hinanden bedre samt skabe værdi for deres kunder. Daglig sparring både på kontoret og med kunder er en del af hverdagen, når de bedste løsninger til komplekse problemstillinger skal findes.

Kunden lægger vægt på at fastholde et spændende miljø med stort fokus på medarbejdernes udvikling. De tror på, at ansvar og udfordringer er nøglen til konstant motivation og udvikling af dine kompetencer.

Om dig

Du er seniorudvikler med erfaring inden for .NET / C# eller Java. Du har sikkert også erfaring med webapplikationer, Spring, HTML5, CSS Javascript, XML, JSON, REST, SOAP, React, Redux, Node.js, Azure, AWS, DevOps eller andet.

Det gør ikke den helt store forskel, hvilke sprog du har den største erfaring i – så længe du har et højt fagligt niveau og har lyst til at hjælpe kunderne med at nå deres forretningsmål.

Du trives med at være i dialog med kunder, arbejder struktureret og er helhedsorienteret.

Derudover:

 • Har du en videregående teknisk universitetsuddannelse
 • Har du mindst 4 års erhvervserfaring indenfor systemudvikling og objektorienteret programmering, og du brænder for dit fag
 • Drives du af et ønske om at udvikle dig fagligt og lære nye teknologier, metoder og arkitekturer
 • Er du kommunikerende og en opsøgende teamplayer, der arbejder tæt sammen med både kunder og kolleger med en god og positiv energi
 • Tør du sige din mening højt. Det er nemlig i den gode diskussion og med medarbejdernes forskellige synspunkter, at de bedste løsninger findes, og teamet er mest produktivt.
 • Har du måske en lead i maven
 • Taler og skriver du flydende dansk og engelsk

En social arbejdsplads med vægt på karriereudvikling

Hos vores kunde bliver du en del af et fagligt stærkt og entusiastisk konsulentteam, som er bundet sammen af deres fælles passion for IT og af de forskelligheder, der gør dem stærkere sammen.

Virksomheden byder på en arbejdsplads med en åben, professionel og resultatorienteret kultur med et stort fagligt og socialt fællesskab. Du bliver en del af et team med et stort drive og fokus på at skabe resultater – en arbejdsplads, hvor man hjælper hinanden med at nå i mål, og hvor der er masser af sociale arrangementer, når arbejdsdagen slutter – heriblandt klubaftener, uddannelsesrejser, fællesmiddage, fredagsøl med mere.

Som ansat her bliver det anset for naturligt, at din videre uddannelse tager udgangspunkt i netop dine kompetencer og ønsker. Derfor finder I sammen det uddannelsesforløb, der komplementerer og styrker din profil bedst muligt og bringer dig videre i din karriere. Du får desuden – som alle andre – tilknyttet en mentor, som du løbende sparrer med.

Du får også:

 • En virksomhed med et stærkt team, hvor alle – helt nyansatte såvel som ledelsen – er med til at levere og udvikle løsninger
 • Et stort ansvar fra din første dag med mulighed for at lede små og mellemstore projekter
 • Mulighed for at rejse i kortere og længere perioder
 • Konkurrencedygtig løn
 • I kundens stemningsfulde kontorlokaler en dagligdag i en virksomhed præget af høj faglighed og professionalisme, hvor resultater, individuelle som organisatoriske, bliver fejret

Kontakt

Er du nysgerrig efter yderligere detaljer, så kontakt rekrutteringsspecialist Tina Malchau på tlf. 20 78 09 42 eller tma@twinsconsulting.dk.

Send din ansøgning til rekruttering@twins.net hurtigst muligt – vi ansætter, så snart vi finder den rigtige.

Print Friendly, PDF & Email
 • Tina Malchau, Twins

  Kontakt:

  Tina Malchau

  Rekrutteringsspecialist / Sourcing

  Mail: tma@twins.net
  Mobil: 20 78 09 42