Referencer

Twins Consulting og Twins Recruitment løser opgaver for en lang række kunder – digitale bureauer, små- og mellemstore virksomheder og større danske koncerner – som har efterspurgt specifikke profiler.

Herunder kan du få indblik i nogle af de opgavetyper, som vi tidligere har løst.

.Net udvikler til Alipes Capital

”Alipes Capital søgte en særdeles dygtig .Net udvikler til vores team. Fordi vi havde høje krav til profil og kompetencer valgte vi at få Twins Search & Recruitment til at foretage rekrutteringen. Vi havde løbende tæt dialog og kunne sparre omkring relevante kandidater. Vi fik præsenteret flere rigtig dygtige udviklere som matchede det vi ledte efter. Vi har nu ansat vores nye .Net udvikler og er yderst tilfredse med resultatet.”

Partner, Alipes Capital

C++ udvikler til Capasystems

“CapaSystems er en dansk softwarevirksomhed, der har specialiseret sig i udvikling af løsninger, der hjælper virksomheder til større effektivitet ved enten at monitore end-user performance eller ved at automatisere manuelle processer på computere og devices.

CapaSystems kontaktede Twins Search & Recruitment, da vi ønskede hjælp med rekruttering af en dygtig C++ udvikler. Efter et par uger blev flere kandidater fremsendt. Profilerne passede rigtig fint ind i CapaSystems og det endte med, at vi ansatte den ene.

En fin og professionel proces, som gik hurtigt til alles tilfredshed.”

HR & Chief Communication Officer, CapaSystems

Projektleder med Salesforce erfaring til Falck

Falck havde gennem en længere periode søgt efter en erfaren projektleder med Salesforce erfaring. Resultatet var ikke imponerende, og man henvendte sig derfor til Twins Search & Recruitment, som blev sat på opgaven.

Falck ønskede en kandidat med flere års erfaring med webbaseret teknologi og digitale interfaces – en teknisk tung profil med en PRINCE2 eller PMI projektlederuddannelse bag sig og gerne en profil med udvikler baggrund. Efter en grundig afsøgning af markedet blev kunden præsenteret for flere mulige kandidater. Inden for kort tid blev opgaven løst og den rette kandidat ansat.

Falck

Digital projektleder til Kunde & Co

Kunde & Co – et stort og succesrigt reklamebureau – kontaktede Twins Search & Recruitment i jagten på en skarp digital projektleder. Kunden ønskede, at vi bød ind med profiler, som havde en del erfaring og som fagligt kunne løfte tunge opgaver. Efter et par dage, hvor markedet blev grundigt afsøgt, blev to kandidater fremsendt. Profilerne matchede præcis hvad kunden efterspurgte og inden for en uge havde de begge været til en samtale hos kunden.

Inden for tre uger var hele processen afsluttet og den ene kandidat ansat i stillingen som Digital projektleder hos Kunde & Co.

Kunde & Co

Fire senior profiler til Addition

Addition var på udkig efter fire skarpe senior profiler til deres team. Med udgangspunkt i en grundig og løbende dialog havde vi fra starten en klar forståelse af Additions behov og ønsker. Efter få måneder var opgaven løst – og Addition ansatte fire stærke profiler til deres team.

”Jeg har med stor tilfredshed anvendt Mia Boldsen Müller som konsulent på en række rekrutteringsopgaver på senior profiler inden for salg, consulting og udvikling på Sitecore og relaterede områder. Mia fik hurtigt en god og intuitiv forståelse for vores behov og kunne kort efter præsentere kvalificerede kandidater i et marked, hvor vi tidligere har haft svært ved at rekruttere de rette profiler. Det lykkedes os at foretage 4 ansættelser indenfor få måneder, hvorved vi kunne fastholde momentum på både opgaver og strategi”

Konsulentchef, Addition

Sharepoint udvikler til Domea

”Domea havde brug for en ekstra Sharepoint ressource og havde prøvet at finde en selv i lang tid, desværre uden held. Derfor spurgte vi Twins Search & Recruitment om de kunne løse opgaven og finde en god kandidat til os.

Undervejs har der været en god dialog, og forståelse af vores behov. Twins Search & Recruitment løste opgaven meget effektivt. På 1 måned havde vi vores nye Senior Sharepoint udvikler.

Vi vil have stor tillid til at bruge Twins Search & Recruitment en anden gang!”

IT-Chef, Domea

Problem & Incident Manager til pensionsselskab

Et stort dansk pensionsselskab kontaktede Twins Search & Recruitment, da de skulle bruge en Problem & Incident Manager.

Kunden havde ikke de fornødne interne ressourcer til at headhunte relevante profiler til stillingen og havde ikke fået kvalificerede ansøgere til stillingen via de jobopslag der var udsendt.

Twins Search & Recruitment gik i gang med rekrutteringsprocessen og fandt flere gode kvalificerede kandidater, hvoriblandt kunden fandt den rigtige som passede til teamet og selskabets kultur.

.Net udviklere til Danmarks førende IT-serviceleverandør

Virksomheden skulle bruge flere .Net udviklere på senior niveau og med en lang videregående uddannelse.

Inden for kort tid var Twins Search & Recruitment i stand til at præsentere flere gode .Net profiler, som alle matchede kundens krav til kvalifikationer både fagligt og personligt.

Alle kandidater blev ansat hos kunden.

Skal vi også rekruttere din næste medarbejder?

Kontakt os på 70 20 69 30 eller rekruttering@twins.net for en uforpligtende dialog.
Alipes Capital
Capto
Capto
Deloitte
Dwarf
Geokon
Invokers
LB Forsikring
PensionDanmark
PensionDanmark
PensionDanmark
Alipes Capital
Alipes Capital
Alipes Capital
Danske Spil
Danske Spil
Det Danske Filminstitut
LB Forsikring
Immeo
LB Forsikring
Telia
Alipes Capital
Telia
Telia
Alipes Capital
Telia
Alipes Capital
DFDS
Danske Spil
DFDS
Topdanmark Forsikring
Topdanmark Forsikring
Topdanmark Forsikring
Topdanmark Forsikring
Alipes Capital
Telia
Topdanmark Forsikring
Topdanmark Forsikring
Alipes Capital
DLR Kredit
DLR Kredit
DLR Kredit
Alipes Capital
Alipes Capital
Alipes Capital
Alipes Capital
Alipes Capital
Kontakt os på tlf. 70 20 69 30 eller info@twins.net for en snak om, hvad vi kan gøre for jer.