Stillingen:

Netværksspecialist til gennemgribende optimering (Randers)

 

Motiveres du af at arbejde i en visionær GRØN virksomhed, hvor der er store muligheder for indflydelse og luft under vingerne?

Vi søger ”Netværksspecialisten”, som brænder for at gøre en forskel i vores Driftsteam

Virksomheden

VERDO er en moderne virksomhed fra Randers med fokus på fremtidens energi. Hver dag arbejder vi for at være den grønneste og mest effektive energikoncern.

Hos VERDO dyrker vi teambuilding, udvikling og god energi – både i den enkelte afdeling, men også på tværs af organisationen og en ting er sikkert – der er dømt sammenhold, udfordringer og en masse grin. Vi er en virksomhed der motiveres af at arbejde med udvikling.

Stillingen

Hos VERDO bliver du en del af IT-funktionen, der med 15 kollegaer er organiseret i et helpdesk team, et applikationsteam og et driftsteam.

Driftsteamet på 5 personer ønsker sig en profil, som er idérig og selvkørende i dén forstand at sparring og vidensdelingen er og forbliver en naturlig del af hverdagen. Det er meget essentielt at du er åben overfor at opgaver tages, hvor det findes nødvendigt i driftsteamet.

Stillingen vil som udgangspunkt bestå i at sætte dig i spidsen for en gennemgribende optimering af netværket, herunder få dokumenteret de valgte løsninger. Du motiveres og har erfaring i at lave løsninger, så de er 100% sikkerhedsmæssigt i orden.

Du skal endvidere være struktureret og stærk i eksekvering, samt at forstå vigtigheden i at afslutte til planlagt tid. Din tid vil som udgangspunkt være opdelt efter følgende princip;

 • 70% på netværksprojekter
 • 30% på serverdelen, daglig drift, brugersupport

Dette vægtes ligeligt fra VERDO´s side – så du skal have en passion eller lyst til begge dele, da vi hos os i VERDO løfter i flok!

Er du personen…

 • Der har flere års erfaring med drift, overvågning, udvikling og implementering af netværks- og serverløsninger, ideelt set fra en større eller mellemstor virksomhed
 • Der har erfaring med IT-sikkerhed, samt overvågning (ideelt set fra Cisco netværksprodukter, men også gerne fra Palo Alto Netværk)
 • Der er åben og værdsætter sparring samt vidensdeling på tværs
 • Der er selvkørende med dokumenteret erfaring
 • Der er i stand til at kunne lave et projektoplæg og en projektplan selv
 • Der er en udpræget ’afslutter”
 • Der har erfaring eller interesse indenfor Azure netværk
 • Der trives med ”frihed under ansvar”
 • Der kan begå sig på dansk og engelsk i skrift og tale

Virksomheden tilbyder

En stilling, hvor udvikling og visioner værdsættes og du får mulighed for en stor grad medbestemmelse i forhold til retningen. Der er velvillighed fra ledelsens side til at investere i medarbejdernes faglige udvikling. Kendetegnet hos VERDO er et uformelt arbejdsmiljø, hvor der ikke er langt til toppen og det skal være sjovt at gå på arbejde.
Mød nogle medarbejdere fra VERDO: https://www.verdo.com/dk/karriere/moed-verdoerne/

Ansøgning

ER DU PERSONEN vi leder efter, så tøv ikke… søg stillingen ASAP, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt!

Twins Conculting varetager rekrutteringen for VERDO.
Du søger stillingen ved at sende dit CV til rekruttering@twins.net mærket ”Netværksspecialisten”. Alle ansøgninger behandles fortroligt. Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Markedschef Tanja Kaysen på +45 3086 3400 / tka@twins.net

Vi glæder os til at høre fra dig!

Print

 • Tanja Kaysen, Twins

  Kontakt:

  Tanja Kaysen

  Markedschef

  Mail: tka@twins.net
  Mobil: 30 86 34 00

 • Menu