Stillingen:

Microsoft Dynamics 365 / NAV, digitalisering og cloud udvikler (Aarhus)

Er du Vektus’s nye udvikler i Aarhus?

Arbejd med de nyeste teknologier, få faglige udfordringer og et job med stor frihed i en Gazelle virksomhed i rivende udvikling.

Vektus A/S tilbyder dig et ambitiøst og krævende job som udvikler på deres nyetablerede kontor i Aarhus. Du kommer til at arbejde med løsninger bygget på de nyeste teknologier og standardfunktionaliteten i Dynamics NAV, herunder Webservices, C/SIDE, Dynamics 365 og .NET. – i en dynamisk virksomhed, som de sidste to år har været Gazelle.

Vektus er siden 2013 vokset fra 5 til 22 medarbejdere, og forventer at kunne fortsætte den succesfulde udvikling i årene frem. De prioriterer trivsel og faglige udfordringer højt, og har derfor en meget lav personalegennemstrømning.

Vær med i opstarten af Aarhus kontoret, hvor der er god mulighed for medindflydelse.

Vektus søger en faglig stærk og dygtig udvikler, der besidder en god portion entreprenørånd og et drive, som de færreste har. Sidder du i dag i en udviklerstilling i et konsulenthus eller lignende, og har lyst til at prøve kræfter med udvikling af løsninger bygget på Dynamics 365 Business Central?

Du får:

 • Et job med fleksibilitet og frihed under ansvar.
 • Et job, hvor du i høj grad selv planlægger din tid og dine arbejdsopgaver.
 • Et job, hvor du kommer til at arbejde med de allernyeste teknologier, cloud og digitalisering.
 • Et job, hvor du bliver en del af ét af de mest erfarne – og dygtigste – teams i branchen.
 • Et job i en fremadstormende virksomhed med en sund økonomi og spændende – meget ambitiøse – vækstplaner.
 • Et job, som udfordrer dine faglige kompetencer – i en virksomhed som prioriterer videndeling, erfaringsudveksling og uddannelse.
 • Et job med direkte kundekontakt – og hvor du kommer tæt på beslutningsprocesserne.
 • Et job, hvor der er kort til toppen.
 • Et job, hvor lønpakken reelt forhandles ud fra dine kvalifikationer.

Dine kompetencer:

Hos Vektus skal det være både sjovt, udfordrende og rart at gå på arbejde. Der forventes dog en høj faglighed kombineret med et essentielt kunde- og forretningsorienteret ”mindset”.

Vektus søger derfor en person, som både er ansvarsfuld, troværdig og kvalitetsbevidst, men som samtidig også har humor, og trives med en åben og ærlig omgangstone – i en virksomhed, hvor tingene går rigtig stærkt.

Dine faglige kompetencer

 • Relevant bachelor- eller kandidatuddannelse
 • Erfaring som NAV/365 udvikler i en længere periode
 • Minimum +5 års erfaring med udvikling i og anvendelse af Microsoft Dynamics NAV/365
 • Taler og skriver dansk

Vektus er…

Et dynamisk og erfarent Dynamics NAV konsulenthus, beliggende i Måløv (lige uden for København) og i Aarhus med 22 erfarne medarbejdere.

Et konsulenthus med 100% fokus på Dynamics NAV / 365. Vi fokuserer på standardfunktionernes muligheder, kombineret med tillægsprodukter fra etablerede produkthuse.

En arbejdsplads med stor frihed under ansvar og en åben og ærlig omgangstone.

Et særdeles kompetent Dynamics NAV konsulenthus, hvor de lægger vægt på “dygtigt håndværk” og arbejder praktisk orienteret. Hos Vektus er de ikke tilhængere af lange rapporter – men sætter hellere handling bag ord. De arbejder målrettet og fokuseret på løsninger, som har bevist sit værd og som virker.

Ansøgning

ER DU PERSONEN, vi leder efter, så tøv ikke… søg stillingen ASAP, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den helt rette profil!

Twins Search & Recruitment varetager rekrutteringen for Vektus A/S.

Du søger stillingen ved at sende dit CV til rekruttering@twinsconsulting.dk mærket ”NAV Udvikler”. Alle ansøgninger behandles fortroligt. Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Markedschef Tanja Kaysen på +45 3086 3400 / tka@twinsconsulting.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Print
 • Tina Malchau, Twins

  Kontakt:

  Tina Malchau

  Rekrutteringsspecialist / Sourcing

  Mail: tma@twinsconsulting.dk
  Mobil: 20 78 09 42
 • Menu