Fokus på rekruttering og konsulentydelser har givet resultater, med en stigning på over 25 procent i nettoomsætning til følge.

2016 blev et godt år for Twins Consulting. Vi har været i stand til at identificere og matche et behov i et marked, hvor virksomheder har brug for stor fleksibilitet i, hvornår man ansætter medarbejdere og hvornår man tilknytter konsulenter på kontraktbasis.

Samtidig oplever vi, at de nyuddannede IT-talenter også har mod på at kaste sig ud i konsulenttilværelsen for at få alsidige erfaringer. Der er i dag stor efterspørgsel efter de unge som ikke nødvendigvis alene går efter det faste job fra dag ét. Twins’ rolle er her at agere som den uvildige karriererådgiver, der kan tilbyde en palette af faste job og muligheder for kontraktansættelse qua vores store netværk af kunder, som er på udkig efter fremtidens IT-talenter til deres virksomhed.

Fra 2015 til 2016 er nettoomsætningen steget fra DKK 33,5 mio. til 42,2 mio. Det svarer til en fremgang på 25,8 procent. EBITDA-resultatet er næsten fordoblet og lyder på DKK 3,2 mio. i samme tidsperiode. Det skyldes synergi-effekten mellem vores forretningsområder, hvor vi kan levere IT-ressourcer til både fastansættelse og konsulentydelser.

Det vigtige for os er at sikre en effektiv rekruttering til vores kunder. Det opnår vi blandt andet ved selv at have tunge IT-kompetencer, så vi kan støtte vores kunder i at finde den helt rigtige kandidat. Vi har opbygget vores netværk af IT-specialister gennem mere end 14 år og har fundet løsningen på at finde ressourcer hurtigt, ordentligt og effektivt. Vi er et hold af specialister, som er gode til at finde andre specialister.

Kontakt administrerende direktør Birgitte Rygaard for at høre mere om Twins Consulting på tlf. 30 17 99 87 eller br@twins.net.

Print Friendly, PDF & Email