Stillingen:

Kompetent .NET udvikler søges til JP/Politikens Hus

 

Har du god erfaring med .NET? Har du et godt kendskab til .NET Core og webservices? Og vil du arbejde i et af Danmarks største medie huse? Så vil vi gerne høre fra dig.

JP/Politikens Hus tilbyder nu et spændende job som .NET udvikler med mange spændende udfordringer i et agilt miljø.
Du kommer til at indtræde i et team, der arbejder med login-funktionaliteter og integrationer, hvor understøttelse af kravene fra Persondataforordningen spiller en væsentlig rolle.

Kvalifikationer

Vi forestiller os du har minimum to års dokumenteret erfaring med .NET udvikling, god erfaring med webservices og MS SQL samt et godt kendskab til Identity Server 4.

Teknologier du kommer til at arbejde med i JP/Politikens Hus:

 • .NET Framework 4.6.2 (ASPNET MVC)
 • .NET Core 1.2 (forhåbentlig snart 2.0)

Det primære arbejde består i udvikling af webapplikationer med små selvstående Windows Services til understøttelse af specifikke funktioner i Medielogin.dk, som anvendes som en central del af brugerhåndteringen på vores store nyhedssites Politiken.dk, Jyllands-Posten.dk og EkstraBladet.dk. Medielogin er kodet i .NET Framework. CMS er n2cms, hvilket giver en enkel integration med standard MVC.). Derudover anvendes:

 • Webservice bygget i WCF på .NET 4.6.2
 • Identity Server 4 (.NET Core)
 • Konfigurationssites i MVC (.NET Core/ASPNET)
 • MS Sql Server (lige nu 2008r2, men bliver opgraderet snarest.)

Din person

Du har en udadvendt og robust personlighed, som bidrager til et godt teamsamarbejde og du værdsætter faglig vidensdeling. Du er god til at formidle komplekse tekniske problemstillinger på en simpel og letforståelig måde.
Du har gode dansk- og engelskkundskaber både mundtligt og skriftligt.

Din uddannelse

Du har en relevant videregående uddannelse som datalog eller måske som datamatiker.

Om teamet

I dag består teamet af 3 fastansatte, Teamet indgår i Koncern IT som har godt 60 ansatte, hertil kommer en række IT og data kyndige i forretningsområderne.

Hvad tilbyder JP/Politikens Hus

 • Samarbejde med dygtige, engagerede og sjove kolleger
 • Central placering midt på Rådhuspladsen i København
 • Konstant fokus på at forbedre proces og teknologier
 • Gode udviklingsmuligheder
 • God pensionsordning og sundhedsforsikring

Ansøgning

Ønsker du at høre mere om stillingen, så ring gerne til Camilla Nøhr på tlf. 7020 6930, mobil 2097 8755 eller mail cn@twins.net
Du søger stillingen via vores hjemmeside – jppol.dk, under ’JOB’ i menuen øverst. Klik på jobopslaget – under annoncen kan du ’søge stillingen’. Udfyld skemaet og vedhæft din ansøgning med CV og andre relevante dokumenter.

Ansøgningsfrist: 27. april 2018

JP/Politikens Hus

JP/Politikens Hus er en af Danmarks førende medievirksomheder. Med Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politiken udgiver virksomheden en række af danskernes foretrukne nyhedsmedier på tryk, web og mobil. Koncernen står også bag JP/Politikens Forlag og Politikens Lokalaviser, som udgiver cirka 65 lokale ugeaviser i Danmark og Sverige. JP/Politikens Hus beskæftiger 2.100 ansatte og havde i 2017 en omsætning på 2,8 mia. kr.

Print

 • Camilla Nøhr, Twins

  Kontakt:

  Camilla Nøhr

  Senior rekrutteringspecialist

  Mail: cn@twins.net
  Mobil: 20 97 87 55

 • Menu