Nyheder

Kandidatsearch - headhuntingTwins arbejder nærværende og dedikeret med headhunting.

Stigning i efterspørgslen efter de rette medarbejdere, omkostningsstyring og øget ansættelser i interne HR afdelinger kombineret med flere aggressive danske og udenlandske såkaldte ”CV-pushere” udfordrer branchen!

Twins motivation og succes ligger naturligt i ”håndværket” headhunting, hvor det er mennesker og professionelle organisationer, værdier, frihed, talent og drømme, som vi hjælper med at bringe sammen til det helt rigtige match.

Fælles succes hele vejen rundt!
Vores opskrift på succes beror på, at alle parter i samarbejdet er dedikerede og klar til at ofre tid og kræfter på at komme i mål til aftalt tid

Når vi indleder et samarbejde om et konkret job, udarbejder vi en indsatsplan, som både kunden og Twins committer sig til up front. Dette gør at alle parter kan koncentrere sin indsats om noget bestemt i rekrutteringsprocessen. Samtidig sørger vi for, at kunden får en status hver uge ift. hvor vi er i rekrutteringen.

Dedikerede, nærværende, seriøse, vedholdende og ordentlighed er blot nogle af de nøgleord, som kendetegner vores arbejde og vores værdisæt.

Vi følger alle vores kandidater helt til dørs.

Vi er nærværende i hele processen og holder øje med at kandidaterne bliver on-boarded som aftalt og planlagt i rekrutteringsprocessen.

Print Friendly, PDF & Email
 • Birgitte Rygaard, Twins

  Kontakt:

  Birgitte Rygaard

  Administrerende Direktør & Partner

  Mail: br@twins.net
  Mobil: 30 17 99 87