GDPR, cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter.
Du kan se listen over cookies og rette dit samtykke her.

Behandling af personoplysninger

Gennemgående for Twins Consultings databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de formål som Twins Consulting arbejder med og vi sletter dine oplysninger, når du ønsker dem slettet eller de ikke længere er nødvendige.

Twins Consulting anvender dine personoplysninger til en række formål, som primært er med henblik på at styrke vores samarbejde og relationer med dig. Vi anvender hovedsageligt dine personoplysninger for at kunne administrere dit CV samt levere de ønskede tjenester til dig. Dette omfatter blandt andet, at vi søger på dine data som er på dit CV. Vi behandler også dine oplysninger for at positionerer dig bedst muligt overfor Twins Consultings kunder og de opgaver som vi modtager fra disse.

Arten af de registrerede oplysninger afhænger af, hvilke data du har lagt/lægger ind i vores CV-system. Vi registrerer blandt andet navn, adresse, e-mail samt det personlige CV som du eller en Twins autoriseret person lægger ind i systemet.

Vi registrerer din e-mail som vi bruger til at sende dig en automatisk genereret e-mail, hvor du får tilsendt dine personlige adgangsinformationer til vores CV-system. Ligeledes bruges den til at sende dig vores nyhedsbrev, hvis du har accepteret at modtage dette. Tilmeldingen til vores nyhedsbrev sker med de data, du indtaster ved registrering på Twins Consultings CV-system. Som registreret nyhedsbrevsabonnent vil du modtage vores nyhedsbrev samt eventuelle relaterede oplysninger som f.eks. om nye opgaver hos vores kunder.

Samtykket til opbevaring af dine personoplysninger samt bruger til udsendelsen af nyhedsbrevet kan til enhver tid tilbagekaldes.

Vi anvender også din e-mail og eventuelt dit telefonnummer til at kontakte dig omkring en potentiel opgave indenfor dine kompetencer. Vi anvender også dit telefonnummer til at sende en sms, hvor vi beder om at angive din ledighedsdato, så vi løbende kan forbedre kvaliteten af vores ydelser til dig.

Vi arbejder altid med at sikre informationssikkerhed og bruger tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte de lagrede personlige oplysninger mod uautoriseret adgang og brug. I det omfang vi deler personlige oplysninger med tredjeparter, stiller vi tilsvarende sikkerhedskrav til dem. I det omfang vi har oplysninger af følsom karakter lagret, så er sådanne oplysninger kun tilgængelige for de relevante autoriserede personer med behov for tilgængelighed til disse oplysninger.

Du er hos Twins Consulting primært selv ansvarlig for at holde dine login- og brugeroplysninger (brugernavn og adgangskode) fortrolige og opdaterede.

Vi vil kun opbevare de af dine personoplysninger, som sættes i overensstemmelse med dine ønsker og relevante opgaver/job, af praktiske, historiske og statistiske hensyn. Disse oplysninger slettes hvis du ønsker det. I Search & Recruitment opbevarer vi dine øvrige personoplysninger i op til 6 måneder efter afsluttet rekrutteringsforløb.

Bogføringsbilag, herunder f.eks. fakturaer og betaling af disse, skal gemmes i en periode på 5 år fra udløbet af det regnskabsår, som bilaget drejer sig om.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, udfylder en kontaktformular eller opretter dig i vores CV-database.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, sprogvalg samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og CV-oplysninger.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller kontakte dig. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering og optimering af websitet.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@twins.net. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Twins Consulting
Gl. Lundtoftevej 1B
2800 Lyngby
Telefon: 70 20 69 30
Email: info@twins.net

Menu