Stillingen:

Full Stack udvikler søges til Invokers (København)

Vil du være en del af Danmarks stærkeste hold, når det kommer til at udtænke og levere spændende projekter i krydsfeltet mellem ERP-, web- og mobility-teknologi samt digital forretningsudvikling? Og har du lyst til at arbejde med nogle af Danmarks mest spændende kunder? Hvis du samtidig har en sund interesse for nye teknologier og er forretningsorienteret, så er du måske Invokers nye kollega!  

Twins Search & Recruitment søger en Full Stack udvikler til Invokers’s team i København med kontor beliggende lige ved søerne.  

Dit kommende team  

Du vil blive en del af et projektteam, der hver især er specialister i forhold til at kunne levere en samlet løsning til deres kunder. Invokers arbejder i projektstyrede teams baseret på Scrum. Du vil blive en del af en dynamisk virksomhed i vækst med fagligt stærke og veluddannede kolleger.  

Det sociale aspekt vægtes højt, og teamet laver ofte mange aktiviteter sammen efter fyraften.
  

Din profil 

Du har brede kompetencer inden for følgende områder:  

 • Erfaring med front end-sprog så som Javascript, Angular, CSS, HTML og Bootstrap  
 • Erfaring med webudvikling i Java eller .Net  
 • Erfaring med integration og interesse for tunge forretningsprocesser  
 • Lyst til at udvikle indbydende brugergrænseflader   
 • Behersker engelsk på forretningsniveau og mindst et skandinavisk sprog, i både tale og skrift.   
 • Erfaring med agile udviklingsmetoder som f.eks. Scrum vil være en fordel.  

Om dig  

 • Du arbejder måske allerede i et konsulenthus med lignende opgaver eller du sidder i en større intern IT-afdeling som Full Stack-udvikler, med lyst til kundekontakt  
 • Du har lyst til at arbejde hos kunder ca. 50% af tiden, samt på kontoret i det agile team, som du vil blive tilknyttet  
 • Du har lyst til at være en del af en videndelingskultur med høj faglighed  

Som person er du serviceminded, kvalitets- og detaljeorienteret. Du er åben og ærlig og holder hovedet koldt – også i pressede situationer. Du trives i et arbejde, hvor du har mulighed for at være proaktiv, og du får tingene til at ske.   

Du arbejder struktureret og sørger for at dokumentere og dele viden. Du evner både at arbejde selvstændigt og som en del af et team.

Det er vigtigt, at du evner at tilegne dig ny viden om teknologi, metodik og værktøjer hurtigt, og har det fornødne overblik til at kunne agere som rådgiver.  

Om Invokers  

Invokers er en virksomhed, der tilbyder synergi mellem IT, forretning og mennesker og som har kontor i Aarhus og København.  

Det er et konsulenthus som sætter brugeren i centrum med stor forretningsforståelse og erfaring i at udvikle simple og højt ydende applikationer med en ensartet brugergrænseflade og tæt integration med SAP. Invokers har en stor begejstring for teknologi, strategi og processer og en ambition om at skabe den optimale sammenhængskraft mellem forretningen, IT og slutbrugeren.

Kontakt

Kan du se dig selv i den spændende stilling, så kontakt Andreas Theis på tlf. 30 17 99 93 eller ath@twinsconsulting.dk hurtigst muligt.

Print
 • Andreas Theis, Twins

  Kontakt:

  Andreas Theis

  Rekrutteringsspecialist, Recruitment

  Mail: ath@twinsconsulting.dk
  Mobil: 30 17 99 93

 • Menu