Stillingen:

Front-end udvikler med sans for design (Aarhus)

Motiveres du af at arbejde i en visionær virksomhed, hvor din tekniske faglighed og sans for æstetik også spiller en rolle?

Er du vores NYE Front-end udvikler, som brænder for at gøre en kvalitetsmæssig forskel?

Virksomheden

UNIwise var den første til at digitalisere eksamen på universiteter og højere læreanstalter. Lige siden har UNIwise været banebrydende inden for området. Vil du bidrage til vores vision om at bringe uddannelse sikkert ind i det 21.århundrede?

Vi er 24 ansatte hos UNIwise og vi har en flad organisation, som alle dyrker faglighed, udvikling og god energi – både i den enkelte afdeling, men også på tværs af organisationen og en ting er sikkert – der er dømt sammenhold og udfordringer. Vi er en virksomhed, der motiveres af at arbejde med en kontinuerlig udvikling af eksamensplatformen WISEflow. Vi er repræsenteret i DK, UK og i Skandinavien.

Stillingen

Hos UNIwise bliver du en del Front-end teamet, hvor du vil være med til nyudvikling af front-end delen i React og til dels også give en hånd med hvor det behøves. Det er meget essentielt, at du er faglig nysgerrig, dygtig håndværker og har øjnene åben overfor udviklingen af nye teknologier, samt har interesse og flair for æstetikken (både visuelt og sprogligt).

Du kommer hovedsageligt til at nyudvikle i React, TypeScript og vedligeholdelse i AngularJS. Det forventes yderligere, at du kan arbejde med frihed under ansvar og vigtigst af alt, at du er en god teamplayer.

Hos UNIwise er kvaliteten i højsædet.

Er du vores nye kollega?

 • Vil du gerne sætte dit aftryk på front-end udviklingen i et mangfoldigt og moderne set-up og hvor din rolle har stor indflydelse på UNIwises fremtidige vækst
 • Har du erfaring i at arbejde med nye og klassiske JavaScripts-teknologier
 • Er du pålidelig og ansvarsbevidst, går op i dit arbejde og udviser initiativ og holdning til dit fagområde
 • Vægter du kvalitet højere end hurtige løsninger og følger omhyggeligt en opgave til dørs
 • Har du sans for design og erfaring med at udarbejde skitser forud for arbejdet
 • Trives du med at arbejde med frihed under ansvar
 • Kan du begå dig på dansk og engelsk i skrift og tale

Virksomheden tilbyder

Vi tilbyder en energisk, spændende og selvstændig arbejdsplads, med højt til loftet, gode kollegaer og vægt på team-spirit.

UNIwise er beliggende på Katrinebjerg i Aarhus og hos os får du god kaffe, frisk frugt, frokostbuffet, sundhedsforsikring og en god personaleforening. Vi tager bordfodbold meget seriøst og samles gerne om fredags øl, brætspil-aftener, DHL-løb og mange andre aktiviteter.

Ansøgning

ER DU PERSONEN, vi leder efter, så tøv ikke… søg stillingen ASAP, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt!

Twins Search & Recruitment varetager rekrutteringen for UNIwise.

Du søger stillingen ved at sende dit CV til rekruttering@twins.net mærket ”Front-end udvikler”. Alle ansøgninger behandles fortroligt. Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Markedschef Tanja Kaysen på +45 3086 3400 / tka@twins.net.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Print
 • Tanja Kaysen, Twins

  Kontakt:

  Tanja Kaysen

  Markedschef

  Mail: tka@twinsconsulting.dk
  Mobil: 30 86 34 00

 • Menu