Stillingen:

Forretningsorienteret manager til IT-projektledelse i Århus

Immeo har mange spændende projekter foran sig, og de søger derfor Managers til kontoret i Århus. Din hovedopgave bliver at agere som projektleder på deres leverancer, og du får et team i ryggen af branchens dygtigste folk.

Om Immeo

Immeo arbejder med markedets førende platforme til e-handels- og selvbetjeningsløsninger baseret på Microsoft-teknologi. De er siden 2014 vokset til 40 medarbejdere og har succes med ærestitler som eksempelvis Episerver premium solution partner samt årets inRiver Partner i Danmark flere år i træk.

Immeo er stolte af sine værdier, som består i at skabe forretningsværdi, at levere kvalitet samt at eksekvere ud fra høj faglighed, ansvarlighed og med passion for it og forretning. De udvikler banebrydende løsninger inden for e-handel, mobility, kunde- og serviceportaler for kunder som eksempelvis Danske Bank, Oticon, Meyers Løgismose, Nykredit, Falck, L’Oreal.

Immeo har en stærk kultur og samles hver fredag på kontoret til faglig sparring. De har mange årlige sociale arrangementer og et dynamisk arbejdsmiljø. Du finder en stærk entreprenørånd hos Immeo.

Hvad kommer du til at lave?

Immeo brænder for at skabe værdi med deres løsninger, og du kommer til at have en afgørende rolle i processen. Konkrete eksempler på dine arbejdsopgaver er:

 • Afklaring af forretningsmæssige problemstillinger. Du bruger analyse, forretningsforståelse og teknisk indsigt, som redskaber til at gøre deres kunder til digitale succeser.
 • Projektledelse. Du har ansvar for et eller flere af deres kundeprojekter. Du drøfter løsning og løsningsmuligheder fra en forretningsmæssig- og teknisk vinkel med dit team og kunden. Samtidig sikrer du, at kvaliteten af det leverede arbejde er i top.
 • Rådgivning. I kontakten med kunden indtager du en hovedrolle. Du har en tæt dialog med kunden, og du orienterer om opgaver, fremdrift, økonomi og tidsplan.
 • Mentor. Hos Immeo er alle medarbejdere tilknyttet en mentorordning, og du kommer til at træde ind i rollen som mentor for en eller flere af dine kolleger.
 • Vidensdeling. Immeo lægger stor vægt på faglig og personlig udvikling, og du kommer til at agere som nøgleperson i sparringen med den tekniske organisation.

Hvem er du?

Du bliver en del af et ungt og ambitiøst hold, som er passionerede omkring det de laver. Immeo leder derfor efter en kollega, som har masser af drive og derudover kan svare ja til følgende:

 • Du er ambitiøs. Du vil være den bedste til digitalisering. Det vil de nemlig.
 • Du har en analytisk sans. Du arbejder struktureret, og du er dygtig til at bruge data som beslutningsgrundlag.
 • Du har en stærk forretningsforståelse. Du drives af at kunne gøre en forskel for deres kunder. Du er samtidig i stand til at håndtere projekter fra et forretningsmæssigt perspektiv.
 • Du har gode kommunikationsevner. Du taler og skriver et af de skandinaviske sprog, og du er i stand til at formidle komplekse emner til alle målgrupper.
 • Du er teknisk dygtig. Du har erfaring med udvikling af .Net løsninger, og du har måske erfaring med Sitecore, Episerver, InRiver eller Umbraco baserede løsninger.

Derudover forestiller Immeo sig, at du:

 • Har en kandidatuddannelse i Datalogi, Softwareudvikling, IT eller lignende.
 • Har 4-5 års erfaring med projektledelse og udvikling af digitale løsninger. Vi ser gerne, at du har erfaring med e-commerce, men det er ikke et krav.

Ansøgning

Twins Search & Recruitment er rekrutteringspartner på stillingen. Har du spørgsmål til stillingen kontakt venligst Birgitte Rygaard på tlf. 3017 9987 eller mail br@twins.net.. Er du klar til at tage dit næste skridt i karrieren og kan matche ovenstående, så send dit CV til rekruttering@twins.net mærket ”Manager til IT-projektledelse Århus”. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Print

 • Birgitte Rygaard, Twins

  Kontakt:

  Birgitte Rygaard

  Administrerende Direktør & Partner

  Mail: br@twins.net
  Mobil: 30 17 99 87

 • Menu