Opgaven:

Erfaren System Architect søges (Freelance / København)

Konsulenten er fundet og opgaven lukket

Twins Consulting søger erfaren System Architect til kunde i København.

 • Du skal indgå i et ART-ledelsesteam på 5 mand og være den tekniske ansvarlige og kunne anvise retningen og understøtte de rigtige beslutninger på ledelsesmøder i såvel konkrete som mere strategiske spørgsmål.
 • Du skal tage ansvar for, at KRS etablerer og vedligeholder en system-, integrations- og dataarkitektur, som giver et godt overblik over, hvor kompleksiteten er størst, og hvordan den kritiske vej i etableringen af især integrationer og dataflows frem mod test og releases bør se ud.
 • Du skal spille en nøglerolle i, at KRS får den rette leverandørstyring og -dialog i kundens multi-vendor-setup ift. it-arkitektur, dataarkitektur, integrationsarkitektur mv. Herunder skal du sikre, at kunden får den tilstrækkelige dokumentation fra deres forskellige leverandører og får den konsolideret i samarbejde med Solution, så der er overblik over systemlandskabet, datamodellerne, integrationerne på tværs af KRS og alle snitflader i programmet. Du skal kunne sætte dig i respekt over for leverandørerne og bidrage til, at der løbende sikres fremdrift på tekniske leverancer og – hvis det bliver nødvendigt – skal du kunne træde i karakter i forhandlinger og tvister, eksempelvis i forbindelse med ændringsanmodninger vedr. tekniske aspekter.
 • Du skal sætte dig godt ind i det forretningsmæssige scope og den plan for levering af features, som product manager har ansvaret for. På den baggrund skal du nedbryde, hvilke såkaldte enablers det parallelt skal sikres, at enten leverandører eller kunden implementerer. Dvs. den såkaldte architectural runway.
 • Du skal sætte dig godt ind i testplaner og være i stand til at sparre med test manageren om alle tekniske og datamæssige forhold med betydning for den meget store og komplekse e2e-testopgave, som ligger for KRS og resten af programmet allerede her i foråret.
 • Du skal på den ene side være komfortabel med “klassisk IT-implementering af COTS-produkter”. Dvs. den faglighed, som skal til ift. programrelease 1.1. Det er det vigtigste på kort bane. Men på den anden side er det også vigtigt, at du kan navigere på tværs af teknologier, så ledes at KRS’s samlede løsningslandskab bliver det rette på tværs af kontrol-transaktionssystemet KRIA, analysesystemet ARPA, ICS2-gateway’en, der skal sende beskeder tur/retur med EU’s common data repository/shared trader interface, BI, analytics/MLE, mobile apps, push/pull data – dvs. programrelease 2.0.
 • Navigation inden for SAFe er et must.

Praktisk

Opstart asap og frem til 31. august 2021 med option på yderligere forlængelse.

Kontakt

Kontakt Henrik Schmidt på tlf. 30 17 99 92 eller hsc@twins.dk.

Print Friendly, PDF & Email
 • Henrik Schmidt, Twins

  Kontakt:

  Henrik Schmidt

  Konsulentchef, konsulentsalg

  Mail: hsc@twins.dk
  Mobil: 30 17 99 92