Stillingen:

Dynamics CRM-udvikler til Jyske Bank (Lyngby)

Vil du bidrage til udviklingen af CRM-løsninger i Jyske Bank? Brænder du for it- og forretningsudvikling inden for den finansielle sektor, og har du erfaring med at arbejde agilt? Er arbejdsglæde, jobindhold samt læring og udvikling faktorer, du sætter pris på? Så er Jyske Bank den rigtige arbejdsplads for dig.

Bliv en del af et team med andre dygtige Dynamics CRM-udviklere

Du bliver en del af en professionel agil afdeling, hvor kollegerne er it-specialister og forretningsudviklere med dyb viden på deres område. Afdelingen består aktuelt af 14 medarbejdere, hvoraf de syv er Dynamics CRM-udviklere.

Som udvikler i CRM-afdelingen har du ansvar for udvikling og forvaltning af Jyske Banks CRM-løsninger – herunder etablering af en kommende koncernfælles CRM-løsning. Opgaverne spænder fra det helt tekniske fokus sammen med vores DevOps-afdeling, over traditionel CRM-udvikling og til arkitekturopgaver sammen med vores CRM-arkitekt.

Du får et tæt samarbejde med alle kollegerne i afdelingen, og du vil hen ad vejen opbygge solid indsigt i såvel systemlandskabet som i koncernens forretningsenheder, herunder deres brug af og ambitioner med CRM. Jyske Bank har stor erfaring med at arbejde agilt og værdsætter en åben og ærlig dialog.

CRM-udviklerne i afdelingen har en stærk faglig kultur, og de går langt for at understøtte både din personlige og faglige udvikling.

Din nærmeste leder vil være afdelingsdirektør Lene Svenningsen. Lene har 30 års erfaring fra it-branchen som udvikler, projektleder og leder for udviklere. Se Lenes LinkedIn-profil.

Dine kvalifikationer

 • Du har stor erfaring med Dynamics CRM-udvikling, er teknisk velfunderet og nysgerrig.
 • Du har lyst til at arbejde med et spændende systemområde og indgå i et stærkt fagligt team.
 • Du er i høj grad en teamplayer og vægter at give og modtage feedback.
 • Du har et stort forretningsmæssigt fokus, analytisk sans og kan indgå i dialog med forretningen om deres behov.
 • Du evner at dække hele udviklingsprocessen fra krav, kode og test til endelig implementering.
 • Du har en holdning til at skabe vedligeholdelsesvenlig kode – og gerne erfaring med TDD og Test First.

Hvis du er den rigtige kandidat, tilbydes du

Attraktiv løn- og pensionspakke, fleksible lønpakker, sundhedsforsikring, dækning ved kritisk sygdom og heltidsulykkesforsikring. Jyske Bank har adskillige aktive medarbejderforeninger. Desuden har de frokostordning, og så tilbyder de selvfølgelig deres medarbejdere fordelagtige vilkår i banken.

Et centralt arbejdssted

Der er masser af parkeringspladser, hvis du er i bil, cykelskure til din cykel og ellers er der kun 5 minutters gang fra Lyngby Station.

Arbejdsstedet er Jyske Bank, Klampenborgvej 205, 2800 Kgs. Lyngby.

Ansøgning

Send din ansøgning hurtigst muligt. Ansøgninger vurderes løbende.

Kontakt Andreas Theis på tlf. 30 17 99 93 eller ath@twinsconsulting.dk.

Print
 • Andreas Theis, Twins

  Kontakt:

  Andreas Theis

  Rekrutteringsspecialist, Recruitment

  Mail: ath@twinsconsulting.dk
  Mobil: 30 17 99 93

 • Menu