Stillingen:

Dynamics 365 / Dynamics AX Solution Architect søges til Microsolutions A/S (Glostrup)

Twins søger for vores kunde Microsolutions A/S en dygtig Solution Architect.

Microsolutions A/S er i vækst og har derfor brug for en dygtig Solution Architect til deres engagerede og fagligt kompetente team af arkitekter. Så har du erfaring med Dynamics 365 for Finance and Operations eller Dynamics AX, indenfor et eller flere af områderne: Logistik, produktion og projekt, er det måske dig vi søger.

Besidder du ydermere erfaring fra en international kundevant rolle i finansverdenen, vil det være et stort plus, da virksomheden bevæger sig ud over de danske grænser.

Mange opgaver på Dynamics 365

Microsolutions har allerede mange projekter på Dynamics 365, og det er til disse projekter, der søges en dygtig kandidat.

Som Solution Architect hos Microsolutions vil du blive en vigtig og central del af projekterne fra idefase og analyse til implementering og idriftsættelse. Der søges derfor en teknisk og forretningsorienteret profil, der er god til at tale med kunder. Det er væsentligt, at du kan være med til at demonstrere løsningerne og deltage i hele presales-forløbet.

En god arbejdsplads med glæde, sammenhold og Work Life Balance

I Microsolutions er der et helt særligt sammenhold. Deres værdier er teamwork, troværdighed og engagement. Microsolutions er et sted, hvor de hjælper hinanden, og hvor de i fællesskab udvikler og leverer de bedste løsninger til deres kunder. Der er en flad organisationsstruktur og de lytter til dig og dine ideer.

Høj grad af personligt ansvar

Der er en høj grad af tillid mellem ledelse og den enkelte medarbejder og du skal derfor trives med selv at styre og planlægge din tid. De tror på, at du er den bedste til at disponere din dag og dine opgaver. Samtidig vil du få masser af adgang til sparring, så du hele tiden vil kunne udvikle dig med jobbet.

Vækst med muligheder

Microsolutions har igennem de seneste par år haft en stejl vækstkurve og har en strategi om fortsat vækst. Der er tænkt på din personlige udvikling og virksomheden har løbende fokus på at fastholde familiefølelsen på arbejdspladsen.

Praktisk

Attraktive løn- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Rejseaktivitet kan forekomme, forventeligt 10-45 dage årligt.

OBS: Stillingen ønskes besat i november måned, så tøv ikke med at send dit ansøgning/cv afsted allerede i dag.

Vi afholder samtaler løbende.

Kontakt

Kan du se dig selv i den spændende stilling, så kontakt Tina Malchau på tlf. 20 78 09 42 eller tma@twinsconsulting.dk hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Print
 • Tina Malchau, Twins

  Kontakt:

  Tina Malchau

  Rekrutteringsspecialist / Sourcing

  Mail: tma@twinsconsulting.dk
  Mobil: 20 78 09 42
 • Menu