Stillingen:

Dygtig AWS solutions architect (Brøndby)

Markedet for Public Cloud løsninger boomer, og CloudPartners søger dygtige kollegaer

CloudPartners er positioneret som førende kompetencecenter indenfor Amazon Web Services (AWS), certificeret AWS Advanced Consulting Partner og første danske AWS Partner, der er godkendt til AWS DevOps Competency Program. CloudPartners opretholder desuden en række øvrige AWS specialiseringer, og det er deres klare ambition at være landets førende AWS Partner.

De har travlt, og er på udkig efter dig, der allerede er blandt branchens dygtigste AWS DevOps Solutions Architect eller har talent og ambition om at blive det.  

CloudPartners har hovedkontor i Aarhus, men søger nu en ny kollega til kontoret i Brøndby. Du vil derfor også i hverdagen sidde sammen med en masse superdygtige og gode Conscia-kollegaer og have både faglig og social interaktion med Conscia-teamet.

Så brænder du for fremtidens cloud-teknologier, har du et DevOps mindset, erfaring med AWS-cloud services, samt Infrastructure-as-a-Code, og ønsker du at være den bedste indenfor dit felt? Så er du måske Cloudpartners’ nye AWS Solutions Architect. 

Cloudpartners søger

Vi søger AWS Solutions Architects, der vil være med, når Cloudpartners med succes designer, udvikler og leverer automatiserede, innovative cloud-løsninger, som understøtter kundernes digitale agenda.

Deres kunder er landets mest innovative virksomheder, som de hjælper med at sikre en optimal udnyttelse af de teknologiske muligheder omkring Amazon Web Services. Gennem skarp rådgivning og specialiseret viden adresserer de kundernes behov for en agil udviklingsplatform og et effektivt og skalérbart driftsmiljø.  

Det indebærer, at du, som Solutions Architect hos Cloudpartners, løser en bred vifte af spændende kundeopgaver fra løsningsdesign, API-udvikling, og cloud-migrering til arkitektur og Cloud Assesment/Readiness/Adoption workshops. Du kommer til at arbejde med de nyeste teknologier indenfor bl.a. CDN, Big Data, ML, Containers, IoT, Serverless, m.fl., men også de mere traditionelle cloud-teknologier indenfor Compute, Storage, DB, Security & Networking. Vi forventer, at du har bred erfaring med Amazon Web Services eller tilsvarende IaaS/PaaS teknologier, og API-softwareudvikling.

Vi ser gerne, at du har et solidt teoretisk fundament som IT-ingeniør, Dataingeniør, Datalog, Datamatiker, Datatekniker/Programmering eller lignende. Du har også gerne en eller flere AWS-certificeringer.

Du er endvidere god til at:

 • tale med kunder på deres niveau.
 • levere verdensklasse kvalitet – hver gang.
 • være åben, ærlig og give den bedste kundeoplevelse.
 • være interesseret i det nyeste der sker inden for dit område.
 • arbejde selvstændigt i et tæt samarbejde med kunder og kolleger.
 • tale og skrive dansk og engelsk.


Cloudpartners tilbyder

Som CloudPartners-kollega vil du indgå i et team af fantastiske kollegaer, der både er ekstremt fagligt dygtige, fede at arbejde sammen med og sætter en ære i, at de altid leverer høj kvalitet og den bedste løsning til deres kunder.

De har store ambitioner og forventninger, og de giver derfor også meget igen. De tilbyder selvfølgelig en attraktiv lønpakke, der matcher dine evner, og rigtig gode personaleforhold. Løbende uddannelse er en selvfølge hos Cloudpartners. Vi har en meget uformel omgangstone og arrangerer jævnligt hyggelige og sjove arrangementer i og uden for virksomheden.

Næste skridt

Vil du gerne være en del af landets sejeste cloud-team, eller vide mere om jobbet, så kontakt Jakob Kelstrup fra Twins på tlf. 22 25 50 11 eller jk@twinsconsulting.dk.

Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat.

Kort om Cloudpartners

CloudPartners A/S er eksperter i Amazon Web Services, certificeret AWS Advanced Consulting Partner og første danske AWS Partner, som er blevet godkendt til AWS DevOps Competency Program. Det betyder, at de også har 40+ AWS certificeringer og 30+ akkrediteringer, og er blandt Danmarks førende AWS Solution Providere. Derfor kalder de sig selv knivskarpe specialister i Amazon Web Services, og deres speciale er at udvikle og skræddersy cloudløsninger samt yde specialiseret rådgivning om cloud computing. CloudPartners er en del af Conscia Group. Læs mere på www.cloudpartners.dk

Print
 • Jakob Keldstrup, Twins

  Kontakt:

  Jakob Kelstrup

  Senior rekrutteringspecialist

  Mail: jk@twins.net
  Mobil: 22 25 50 11

 • Menu