Stillingen:

DCC Energi søger Digital Marketing Manager med hands-on erfaring (Nærum)

DCC EnergiSom Digital Marketing Manager får du en spændende hverdag med stor indflydelse på DCC Energis digitale udvikling og tilstedeværelse. Med reference til marketingchefen får du ansvaret for at drive DCC Energis mange digitale løsninger og aktiviteter rettet mod både b2c, b2b og landbruget.

En spændende hverdag i et stærkt team med ambitioner

Som del af et ambitiøst marketingteam bliver du det naturlige omdrejningspunkt i forhold til både formulering, eksekvering og optimering af digitale marketingstrategier. Stillingen omfatter mange forskellige ansvarsområder, herunder:

 • Opbygning og drift af Marketing Automation (Marketing Cloud)
 • Customer journey mapping og identifikation af digitale touch points
 • Videreudvikling og optimering af virksomhedens 5 digitale platforme. Herunder optimering af brugervenlighed og konverteringsrater på e-shops
 • Videreudvikling af SEO, SEM og SoMe aktiviteter
 • e-mailmarketing, herunder permission-indsamling og håndtering
 • Måling og effektdokumentation af alle online aktiviteter på tværs af platforme

For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du ved, at dit arbejde har til formål at generere mersalg, og at du trives godt med at dokumentere og blive målt på dine resultater.

Erfaren profil med gåpåmod og klare holdninger til online-universet

Din uddannelse er ikke afgørende, men du har forventeligt erfaring fra en lignende stilling og er i stand til selvstændigt at drive DCC Energis online-univers med alt, hvad det indebærer. Optimalt set har du derfor:

 • Konkret erfaring med opbygning af Marketing Automation
 • Erfaring med at skabe og vedligeholde websiteindhold i CMS – gerne Dynamic Web
 • Erfaring med e-commerce, herunder konverteringsoptimering (tests) og løbende analyse (Google Analytics)
 • Erfaring med SEO, SEM og SoMe aktivering
 • Erfaring med e-mailmarketing, herunder permission håndtering
 • Lettere erfaring med HTML
 • Gode skriftlige formuleringsevner på dansk og engelsk

Som person er du selvkørende, samtidig med at du formår at indgå som en del af et kompetent og engageret team, hvor din energi smitter af på dine kollegaer. Du har fokus på detaljen og er fleksibel i forhold til både arbejdstider og -indhold. Du motiveres af at have både drifts- og udviklingsopgaver og er typen, der får tingene til at ske, ligesom du kan lide at udfordre det bestående og bringe nye muligheder i spil.

Stor frihedsgrad og godt arbejdsmiljø DCC Energi har en meget åben kultur og et godt arbejdsmiljø, hvor det er både sjovt og udfordrende at gå på arbejde. Du får et spændende job med stor frihedsgrad og mulighed for selv at styre arbejdsdagens indhold. Til jobbet hører en attraktiv lønpakke indeholdende fast løn, bonus, pension, helbredsforsikring mv.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent hos Twins Consulting Jakob Kelstrup på 2225 5011. Og send endelig dit CV på jk@twins.net

Om virksomheden

DCC Energi er et af Danmarks førende energiselskaber med salg af energiprodukter til både private, industri, erhverv og landmænd. Vi forsyner Danmark med energiprodukter som fyringsolie, diesel, smøremidler, naturgas, el, kul, og træpiller. Vi er Danmarks største forhandler af Shell produkter og eneimportør af Gulf smøremidler. Vi leverer flybrændstof til flyselskaber i 7 danske lufthavne. Og vi driver netværket af Shell tankstationer i Danmark, herunder også Shell brændstofkort til både private og erhverv.

DCC Energi har to stærke ejere DLG (40 %) og DCC plc. (60 %), og omsætter for ca. 7 mia. kr. om året.

Besøg DCC Energi på www.dccenergi.dk.

Shell licensee

Print
 • Jakob Keldstrup, Twins

  Kontakt:

  Jakob Keldstrup

  Senior rekrutteringspecialist

  Mail: jk@twins.net
  Mobil: 22 25 50 11

 • Menu