Stillingen:

Cloud og Datacenter Specialist (Glostrup)

Businessmann A/S er i en rivende udvikling og står for en snarlig udvidelse af deres Cloud og datacenter team. De søger derfor med lys og lygte efter en ny kollega.

Hos Businessmann lever de efter mantraet, at IT og IT-løsningerne skal forbedre og understøtte deres kunders forretning. Du bliver fra dag 1 en del af et energisk team med et stærkt samarbejde mellem account managers, arkitekter og konsulenter, der med engagement og integritet sammen skaber og implementerer værdifulde løsninger for deres kunder.

Er du den rette, vil du kunne nikke genkendende til følgende:

Du trives med store udfordringer og er ikke bange for at gå forrest og tage ansvar. Du har naturligvis en bred viden om IT-infrastruktur og er blandt de skarpeste inden for gennemførsel af projekter i datacenter i Cloud med særligt fokus på Azure, AWS og Google Cloud.

Ydermere kan du mestre traditionel servervirtualisering på VMware vSphere, storage og tilhørende teknologier f.eks. HCI platforme baseret på VMware, HP og/eller Dell EMC. Du har en solid forretningsforståelse, evner at sætte dig ind i kundernes problemstillinger og tør udfordre kunderne, så de ender med de helt rigtige løsninger. Dit engagement er smittende og du har lyst til at dele din viden med andre!

Viden indenfor VMware EUC løsninger som Horizon og Workspace One er en klar fordel, da Businessmann er landets førende EUC løsningshus.

Arbejdsopgaver og rolle:

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af projektopgaver hos mellemstore og store virksomheder i Danmark. Du vil få lejlighed til både at arbejde med komplekse løsningsdesigns og at gå i dybden med teknologierne. Som teknisk specialist vil du have ansvaret for, at kunderne føler sig i gode hænder igennem hele implementeringen, og at projektet bliver leveret til den aftalte tid og kvalitet.

Ud over projektopgaver vil du have et tæt samarbejde med salgsorganisationen hos Businessmann og få ejerskab af konkrete teknologi- og løsningsområder, som du vil arbejde på at udvikle og modne i organisationen og ud mod kunderne.

Vi forestiller os, at du har følgende profil:

 • 2 – 10 års erfaring inden for Cloud og virtualisering i datacenter
 • Viden indenfor VMware EUC løsninger en fordel
 • Relevant uddannelse og/eller tekniske certificeringer specifikt: VMware, HP eller Dell EMC
 • Stor forretningsforståelse og -indsigt.
 • Stærk kommunikator – både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk.
 • Selvstændig, tillidsfuld og ansvarlig.
 • Projektvant, og det er en fordel, hvis du har en Prince2 certificering men ikke et krav.

Udvikling er vejen frem

Businessmann vil være med til at rykke grænserne for mulighederne med teknologien, og derfor prioriterer de faglig og personlig udvikling højt. Du får således mulighed for at spille bold med både meget dygtige og meget erfarne konsulenter og arkitekter på området, ligesom de vil støtte din fortsatte udvikling gennem relevant træning, certificeringer og konferencer. De ved fra erfaring, at det er den bedste måde at udvikle de skarpeste konsulenter og glade medarbejdere på.

Hvem er Businessmann?

Businessmann A/S er et af Danmarks førende løsningshuse med fokus på Datacenter. De har fokus på deres kunders forretning og ønsker at udfordre den traditionelle ”teknologi-centrerede” markedstilgang, hvor valget af teknologi ofte bliver styrende for løsningen. Netop deres faglighed og integritet kendetegner dem i markedet og gør, at de udvikler stærke relationer og langvarige samarbejder med deres kunder.

Bliver du en del af holdet, garanterer Businessmann et selvstændigt og udfordrende job med korte kommandoveje og højt til loftet. Deres kultur og hverdag er præget af stærkt sammenhold, en uformel og sjov stemning og ikke mindst dygtige og engagerede kollegaer.

De tilbyder naturligvis en attraktiv lønpakke baseret på en fast løn samt evt. bonusordning. Derudover har de en attraktiv pensionsordning med indbyggede sundhedssikringer.

Kontakt

Rekrutteringen varetages af Twins Search & Recruitment.

Vil du gerne høre mere om stillingen eller Businessmann, er du velkommen til at kontakte Jakob Kelstrup på jk@twinsconsulting.dk eller tlf. 22 25 50 11.

Interesseret i at søge dette job? Send et par linjer om dig selv sammen med dit CV til jk@twinsconsulting.dk.

Print
 • Jakob Keldstrup, Twins

  Kontakt:

  Jakob Kelstrup

  Senior rekrutteringspecialist

  Mail: jk@twinsconsulting.dk
  Mobil: 22 25 50 11

 • Menu