Bliv en del af Twins Talent!

Vil du arbejde som freelancer – eller fastansat?
Er du i disse dage ved at færdiggøre dit speciale og går du med tanker om, hvor dit første job skal være, når du bliver færdig?

Twins tilbyder dig rådgivning ift. lønniveau og klæder dig godt på til den enkelte jobsamtale.

Kort sagt, vi hjælper dig med at finpudse din profil, så det vi fremsender til vores kunder er knivskarpt – alt sammen med henblik på at skaffe dig dit næste job.

Twins Consulting

Hos Twins Consulting arbejder vi med formidling af IT-ressourcer, til den private og offentlige sektor; både til fastansættelse og på konsulentbasis.

Vi har siden 2002 oparbejdet en god og længerevarende relation til vores kunder og konsulenter og har pt. over 2000 IT professionelle i vores cv database samt mange spændende projekter og ledige stillinger.

Vi er altid fokuserede på at være i løbende kontakt med vores konsulenter, blandt andet som sparringspartner før, under og efter konsulentopgaver. Et af vores mål er bl.a. at sikre, at du som konsulent selv har et minimum af administration. Derudover afholder vi årligt arrangementer af både faglig og social karakter.

Helt grundlæggende har vi hos Twins Consulting et stort netværk af både små, mellemstore og store virksomheder – både offentlige og private, hvilket giver en lind strøm af opgaver og stillinger.

Det handler ikke kun om at få dig til jobsamtalen

Twins rekrutteringsspecialister er certificeret i flere persontypetests, og den viden gør vi brug af, når vi møder dig. Sammen analyserer vi os frem til dine nøglekompetencer og sikrer, at du er fuldstændig skarp ift. at italesætte dine unikke kompetencer og personlighed, når du mødes med kommende potentielle arbejdsgivere.

Vi rådgiver dig bl.a. om lønniveau og klæder dig godt på til den enkelte jobsamtale. Kort sagt, vi hjælper dig med at finpudse din profil, så den er knivskarp, når vi præsenterer den for vores kunder– alt sammen med henblik på at skaffe dig dit næste job.

Har du også noget at byde på?

Twins Consulting vil rigtig gerne invitere dig på en kop kaffe og en generel snak om dig som kandidat, dine ønsker og forventninger samt give dig en introduktion til Twins, og måden vi arbejder på.

Hos Twins tror vi nemlig på, at det bedste udgangspunkt for et udbytterigt samarbejde, er et møde ansigt til ansigt.

Din erfaring

 • Du færdiggør dit studie inden for det næste år, er nyuddannet eller har få års erhvervserfaring.
 • Du er på din længerevarende uddannelse som f.eks. datalogi, it- eller softwareingeniør eller lign.
 • Du har leveret gode resultater igennem dit studiejob eller dine øvrige aktiviteter ved siden af studiet.

Send en ansøgning

Hvis du kunne tænke dig at blive klogere på din kommende karriere, så send dit CV, karakterbevis og evt. andet relevant materiale til Rie Wiberg på rwi@twinsconsulting.dk. Du er også velkommen til at ringe på tlf. 70 20 69 30 for at aftale nærmere.

OBS: Da ideen er, at vi sammen lægger en plan for dit næste karriere skridt, behøver du ikke sende en ansøgning sammen med ovenstående.

Følg os på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/twins

Print Friendly, PDF & Email
 • Birgitte Rygaard, Twins

  Kontakt:

  Birgitte Rygaard

  Administrerende Direktør & Partner

  Mail: br@twins.net
  Mobil: 30 17 99 87