Medarbejdere hos Twins

 

Andreas Theis

Search & Sourcing

Mail: ath@twins.net
Mobil: 30 17 99 93

 

Min opgave er at finde de helt rette kandidater og konsulenter til vores kunder. Jeg har mange års erfaring i search & sourcing og er ansvarlig for Twins Talent.

 

Birgitte Rygaard

Adm. direktør & partner

Mail: br@twins.net
Mobil: 30 17 99 87

 

Som adm. direktør er jeg ansvarlig for den overordnede ledelse, personale og kundepolitik, salg og marketing samt strategi.

 

Camilla Nøhr

Senior Rekrutteringsspecialist

Mail: cn@twins.net
Mobil: 70 20 69 30

Jeg er uddannet cand. mag og har igennem de seneste syv år beskæftiget mig med rekruttering inden for en række forskellige områder. For mig handler rekruttering om tillid og derfor sætter jeg altid en ære i at lære mine kunder og kandidater rigtigt godt at kende.

 

Finlay Napier

Rekrutteringsspecialist,
Recruitment

Mail: fna@twins.net
Mobil: 30 24 16 94

Som rekrutteringsspecialist arbejder jeg modtagerorienteret og vil gerne vide alt om jeres virksomhed. Jeg har 6 års erfaring med rekruttering, har arbejdet med mennesker i 12 år og er specialiseret i at rekruttere tunge IT-profiler.

 

Finn Geisler

Partner

Mail: fg@twins.net
Mobil: 24 29 59 75

Jeg lader mig let rive med af glæden ved mit arbejde. Glæden ved at være med til at skabe de rigtige løsninger for vores kunder. Det gør vi, når vi har nået indsigt i deres forretningsområder, deres værdier og deres kunder.

 

Henrik Jacobi

Markedschef,
Consulting

Mail: hja@twins.net
Mobil: 53 69 67 00

Som markedschef hos Twins er mit fokus på vores offentlige kunders behov. Jeg arbejder tæt sammen med kunder, konsulenter og naturligvis kolleger om at leve op til vores kunders forventninger om altid at stille med det stærkeste team.

 

Henrik Schmidt

Konsulentchef,
Consulting

Mail: hsc@twins.net
Mobil: 30 17 99 92

Som konsulentchef er jeg kundeansvarlig over for både den offentlige samt den private sektor. Her vil jeg – med engagement og et højt serviceniveau – sikre vores kunder de rette kompetencer via de rette konsulenter.

 

Jakob Keldstrup

Senior rekrutteringsspecialist

Mail: jk@twins.net
Mobil: 22 25 50 11

Jeg er uddannet cand.mag. og har mere end ni års erfaring med rekruttering af it-specialister.

 

Lars Toft

Konsulentchef,
Consulting

Mail: lto@twins.net
Mobil: 20 15 05 51

Som konsulentchef har jeg altid fokus på kundens udfordringer og ønsker. Jeg arbejder målrettet på at sikre et langvarigt godt samarbejde med kunder både inden for den offentlige og private sektor.

 

Lisa Lærke Jørgensen

Senior Rekrutteringsspecialist,
Consulting

Mail: llj@twins.net
Mobil: 20 69 04 17

Qua mine mange års erfaring inden for IT projektledelse og service management, har jeg let ved at forstå kundens behov. Jeg har altid fokus både på kunde og kandidat og arbejder målrettet på at sikre et godt samarbejde og det helt rigtige match via en tæt dialog igennem hele processen.

 

Mariane Lind

Rekrutteringspartner,
Recruitment

Mail: info@twins.net
Mobil: 70 20 69 30

Som rekrutteringsspecialist vægter jeg at have en tæt kundedialog og evaluerer jævnligt under rekrutteringsprocessen. Jeg stiller krav til stillingsdialogen, som er grundlaget for at komme i mål med den rette kandidat, både på det faglige og personlige match.

 

Rie Wiberg

Blæksprutte

Mail: rwi@twins.net
Mobil: 24 29 59 70

 

Steen Lund Christiansen

Partner

Mail: slc@twins.net
Mobil: 24 29 59 74

 

Jeg har ansvaret for virksomhedens administration, kontraktforhold og økonomi. Jeg sidder desuden i Twins bestyrelse.

 

Susie Sandberg

Senior rekrutteringsspecialist

Mail: ssa@twins.net
Mobil: 20 69 30 70

Jeg har 15 års international IT rekrutteringserfaring. Jeg tror på, at vejen til en succesfuld rekruttering hos mine kunder er et stærkt teamwork, forventningsafstemning upfront og en god kommunikation gennem hele processen.

Menu